Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Nieuwe tapijtcollectie: praktisch, modern en uniek

dinsdag 1 augustus 2017

Afgelopen maand is onze Ambiant Tapijt collectie al uitgebreid met vier tapijtkwaliteiten, daar voegen wij nog deze maand drie unieke (vernieuwde) kwaliteiten aan toe: Minnesota, Seattle en Oklahoma. 

Minnesota 


De Minnesota is een zeer succesvolle bestaande projectgeschikte kwaliteit, die wordt vernieuwd met moderne, tijdloze kleuren. Deze kwaliteit is gemaakt van ECONYL® garen en Polyamide SDN-garen (Solution Dyed Nylon).

ECONYL® wordt gemaakt uit afval. De wereldwijde hoeveelheid afval wordt hierdoor verminderd, omdat het afval terug in het productieproces wordt gebracht (www.econyl.com). 

Daarnaast beschikt de Minnesota over een Indoor Air Comfort certificaat; hierdoor voldoet dit tapijt aan de richtlijnen rondom een lage VOC-uitstoot.

Seattle
De Seattle is een nieuwe kwaliteit, die wordt toegevoegd aan de collectie. Een rijke kwaliteit die is gemaakt van polyamide garens, met een mooie pinpoint en geschikt voor projectmatig gebruik. 
U kunt met deze kwaliteit kiezen voor opvallende kleuren of juist een natuurlijke uitstraling.

Oklahoma
De Oklahoma is een kwaliteit die we herintroduceren met vernieuwde bruin- en grijstinten. De negen eigentijdse kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en zorgen voor een frisse uitstraling.

Naast dat het een stijlvolle kwaliteit is, is deze kwaliteit ook erg praktisch. Het materiaal is gemaakt van 100% polyamide, hierdoor is het sterk, slijtvast en heeft het een groot herstellend vermogen. Bovendien is het product makkelijk te reinigen.

Aan het laden
Aan het laden