Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie


Genemuiden, Nederland

Accountmanager
Woninginrichting retail
Regio driehoek Leiden-Utrecht-Den Helder
Functieomschrijving


Als accountmanager ben jij het gezicht van Cotap voor onze klanten. Voor deze functie gaat dit om klanten die ondernemen als zelfstandige retailer in de woninginrichting (niet aangesloten bij een groep). Dagelijks bezoek je bestaande klanten binnen jouw rayon, om de goede relatie te onderhouden en de Cotap-producten maximaal onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd zie en pak je ook kansen om het klantenbestand uit te breiden. Je introduceert nieuwe collecties en producten, met ondersteuning van de afdeling C-lab. Samen met de afdeling C-support ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jullie doen er alles aan om de klant de beste mogelijke service te bieden, binnen de mogelijkheden die Cotap heeft.

Doordat je veel bij de klanten bent weet je precies waar de behoeften van onze klanten liggen. Deze signalen deel je intern, zodat we onze klanten altijd de maximale ondersteuning kunnen bieden.

Het omzet- en margeresultaat is onlosmakelijk met de functie verbonden. Jaarlijks worden doelstellingen vastgesteld over de bijdrage die je levert aan de jaardoelen van Cotap. Met de doelstellingen in je achterhoofd maak je prijs- en conditieafspraken met de klanten, waarbij je het optimum vindt tussen de beste deal voor Cotap én de klant.


Wat wij denken dat het beste past

  • Je werkt en denkt op HBO-niveau, waarbij je opleiding en eventuele bijscholing van commerciële aard zijn.

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, waarbij kennis van de branche (vloeren en/of woninginrichting) een sterke pré is.

  • Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zit in je genen; jij ziet altijd kansen en gaat er op af. Gezond incasseringsvermogen hoort daar ook bij.

  • Je bent expressief, communicatief vaardig en onderhandelen zie je als een sport.

  • Je houdt altijd overzicht en raakt niet snel van slag als de werkdruk hoger wordt of wanneer veel informatie tegelijk verwerkt moet worden.

  • Een zelfstandige, autonome rol past je goed. Je bent een zelf-starter, die met zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen.

  • Niet alleen omzet telt; service, nazorg en échte aandacht voor de klant en zijn rendement passen óók bij jou.

  • Je bent woonachtig in de driehoek Leiden-Utrecht-Den Helder, of bent bereid om hier binnen afzienbare tijd naar toe te verhuizen.


Wil jij een rol spelen in onze ambitie?

Wil jij de buitendienst bij Cotap komen versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Hans van den Berg (06-11588349). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met bijna 80 jaar ervaring en 140 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2020 de meest gevraagde én gewaardeerde vloerenleverancier in consumentenretail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden. Als vraaggestuurde groothandel kan Cotap een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en servicen van unieke vloerconcepten of -collecties. Door een omnichannel focus, maatwerk en partnership wil Cotap het verschil maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Aan het laden
Aan het laden