T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl


VACATURE: Administratief medewerker finance/ICt

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij, wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.


Vanwege uitbreiding van de afdeling zijn wij op zoek naar een:

Administratief medewerker finance/ICT

Klantgericht – Vindingrijk - Accuraat

Functieomschrijving
In jouw werk ben jij het ene moment bezig met ondersteuning van debiteurenbeheer en bel je klanten, stel je aanmaningen op of zoek je uit hoe het zit met de betalingen van openstaande facturen. De volgende dag komt er een collega bij je met de mededeling dat EDI een storing heeft en duik je daarin om dat op te lossen. In jouw werk ben je het eerste aanspreekpunt voor alle ICT vragen. Kom je er zelf niet uit, dan zet je het uit bij onze ICT partners en hou je in de gaten dat problemen worden opgelost. Je werk is veelzijdig, want je weet nooit welke vragen of problemen er op ICT gebied op je af komen. En op momenten dat het nodig is ondersteun je de financiële administratie daar waar noodzakelijk. Geen dag is hetzelfde en je verveelt je geen moment.

Taken die je kan krijgen zijn:

Installatie en uitgifte nieuwe pc’s, laptops, surfaces;

Verhelpen van inlogproblemen;

Verhelpen van storingen in EDI, printers, pc’s, laptops surfaces;

Behandelen van vragen in de ICT mailbox en het bewaken van de voortgang van acties;

In kaart brengen en documenteren ICT-infrastructuur;

Ondersteuning op de financiële administratie voor diverse werkzaamheden.

Het betreft een functie van 24 uur per week.


Functie-eisen

Je hebt MBO werk- en denkniveau richting financiële administratie of ICT

Je bent een ICT-er met affiniteit voor administratie of een Administratief medewerker met affiniteit voor ICT.

Je bent nauwkeurig en wil zaken het liefste tot op de bodem uitzoeken

Je bent proactief


Wil jij een rol spelen in onze ambitie?

Wil jij de afdeling binnendienst bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Klaas Weissenbach (06-19733322). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Laden
Laden