Introductie Ambiant Comfort Vinyl

woensdag 17 mei 2017

Komende weken start Cotap met de introductie van drie Ambiant Vinyl kwaliteiten: Vivarini, Cassano en Busoni. De drie nieuwe kwaliteiten worden vanwege de speciale witte textiele rug, ondergebracht in de Ambiant Comfort Vinyl collectie.


De Ambiant Comfort Vinyl collectie heeft een witte textiele backing, dat zorgt voor een goede geluidsisolatie en warmte-isolatie. Door deze witte backing ontstaan er geen pluisjes bij de naden en komen er geen strepen op de muur. De vloer verlijmen en een ondervloer voorbereiding is niet meer nodig. Dus uitrollen en klaar!
De voordelen

Deze nieuwe kwaliteiten hebben veel voordelen: Naadloze PVC vloer op 400 cm breed, eenvoudig in onderhoud, makkelijk te leggen, milieuvriendelijk en bestand tegen water, waardoor het ook toepasbaar is in badkamers en keukens. Dit Comfort Vinyl kan over tegels/plavuizen gelegd worden, zonder dat er doortekening plaatsvindt.

Ambiant Comfort Vinyl collectie

Naast de drie nieuwe kwaliteiten zijn er ook twee bestaande kwaliteiten Ambiant Donatoni en Ambiant Canino in de Comfort collectie opgenomen. Deze kwaliteiten hebben dezelfde voordelen als de Busoni en Cassano en daarmee bestaat de collectie uit vijf kwaliteiten. Middels een eigen, afwijkende lay-out van de hangers zullen de Comfort kwaliteiten duidelijk herkenbaar zijn.

Aan het laden
Aan het laden