Genemuiden, Nederland
chauffeur
Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 150 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum en transport streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Ter uitbreiding van onze afdeling transport zoeken wij meerdere:

CHAUFFEURS (M/V)

Klantgericht – Kwaliteitsgericht – Communicatief vaardig


Functieomschrijving
Als chauffeur ben jij het visitekaartje van Cotap. Dankzij jou worden onze producten schade vrij met een glimlach bezorgd. Jij maakt het verschil in de service die wij leveren. Dagelijks ga je op pad om onze vloeren bij de klanten af te leveren. In de ochtend vertrek je met een volle oplegger uit Genemuiden en nadat je zo’n 20 tot 25 adressen hebt bezocht keer je met een lege oplegger weer terug.
Onze eerste eigen vrachtwagens zijn vanaf 1 januari jl. gaan rijden. Hier zijn we super trots op. Per 1 oktober 2020 breiden wij ons transportpark verder uit van 12 naar 15 eigen vrachtwagens.  Wij zijn dan ook op zoek naar chauffeurs die per 1 oktober a.s. kunnen starten.

Functie-eisen
Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO-2 opleiding als chauffeur wegvervoer, maar bent in ieder geval in het bezit van een groot rijbewijs.

Persoonskenmerken
Naast dat je het een uitdaging vindt om dagelijks schade vrij te leveren, vind je het leuk om contact te hebben met onze klanten. Je maakt graag contact met onze klanten en je wilt graag dat stapje extra zetten om onze klanten tevreden te houden. Nauwkeurig en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
                                
Wil jij een rol spelen in onze ambitie?
Wil jij de afdeling transport bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Albert Beens (06-53866505)

Onze verwachting is dat wij deze vacature zelf kunnen vervullen! Mochten we hulp nodig hebben zullen wij hier zelf om vragen. Acquisitie wordt om deze reden niet op prijs gesteld!


Aan het laden
Aan het laden