Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Co-pro sponsor NKWP 2019 en VMBO Challenge

donderdag 12 september 2019
Image title
Het NK Woningstofferen is dit jaar tot het Nationaal Kampioenschap Woning- en projectstofferen (NKWP) omgedoopt. Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen meedoen. Zij werken tijdens het kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op 15 en 16 september. Elke deelnemer werkt op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals is er een eerste, tweede en derde prijs. Ook zijn er diverse machines / gereedschappen te winnen en elke deelnemer ontvangt een certificaat. Nieuw is het NK voor junioren.

Co-pro VMBO Challenge mogelijk gemaakt door Cotap
 
Dit jaar wordt voor het eerst de Co-pro VMBO Challenge georganiseerd (voorheen Forbo Challenge). Op dinsdag 17 september is er een speciale wedstrijd voor VMBO-leerlingen van het Gilde vakcollege Techniek te Gorinchem. Co-pro sponsor het evenement d.m.v. vloeren, vloertoebehoren, t-shirts en broeken. 

Co-pro heeft een compleet assortiment vloertoebehoren. Een professionele lijn producten voor de installatie van Tapijt, Vinyl, PVC, Laminaat en Parket.

Kijk op 
co-pro.nl voor meer informatie over Co-pro vloertoebehoren!
Aan het laden
Aan het laden