Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Uitbreiding PVC collectie

donderdag 7 december 2017

Cotap breidt de komende weken de Ambiant PVC Stroken collectie uit met maar liefst twaalf nieuwe kleuren.

Concrete collectie

De succesvolle tegelcollectie Concrete wordt uitgebreid met twee nieuwe kleuren. De kleuren Black en Light Grey zijn vanaf heden ook beschikbaar in de vierkante tegel(91,4 cm x 91,4 cm) en de rechthoekige tegel (91,4 cm x 45,7 cm). Een mooie aanvulling op de bestaande grijze kleuren: Off Grey, Blue, Grey, Mid Grey en Antracite.


Spigato Visgraat
Spigato visgraat collectie

Daarnaast wordt de Spigato visgraat collectie uitgebreid met 
zes nieuwe kleuren uit uw Avanto collectie. Deze kleuren zijn in visgraat te leggen en vallen onder de noemer Spigato visgraat collectie.

Estada collectie

Estada collectie is de eerste vernieuwing van een viertal kwaliteiten in de collectie met een toplaag van 0.30 mm en heeft een adviesverkoopprijs van € 24,95. De Estada collectie heeft dezelfde vier decors als de Superior collectie. Het enige verschil is de toplaag, Superior heeft een toplaag van 0.55 mm.

Consumentenbrochure
Om de consument te inspireren hebben wij een brochure ontwikkeld over de Spigato collectie. Met de Spigato collectie haalt u de laatste trend op vloerengebied in huis. Met vier legpatronen, verschillende decors, het mixen van kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Aan het laden
Aan het laden