Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Genemuiden, Nederland 

Coördinator retailOp onze afdeling ‘Binnendienst Retail’ staat een jong en zelfstandig team dagelijks klaar om maximale service te verlenen aan onze klanten. Cotap groeit hard en investeert veel in digitalisering en verdere optimalisatie van processen. Voor deze afdeling zoeken wij een ambitieuze coördinator, die houdt van deze dynamiek en veel gevoel heeft voor automatisering. In deze rol wordt gewerkt als ‘meewerkend voorman’; je doet volop mee in de dagelijkse werkzaamheden, maar bent in staat om overzicht te bewaren en met een gezonde kritische blik te zoeken naar mogelijkheden om slimmer te werken.

Wat wij denken dat het beste past


  • Je bent sinds kort in het bezit van je HBO diploma, bij voorkeur in een commerciële richting

  • Je bent leergierig en jouw leerstijl is ‘gewoon doen en er van leren’

  • Het is jouw 2de natuur om kritisch te kijken en kansen voor verbetering gelijk om te zetten in actie

  • Je bent ambitieus. Je wil je de komende 2 á 3 jaar vastbijten in een ondersteunende functie, om je daarna verder te ontwikkelen

  • Je bent in staat om structuur aan te brengen in je eigen werk en dat van anderen

  • Je weet waar je voor staat; een coördinerende en verantwoordelijke rol neem je gewoonWat ga je concreet doen?Je werkt in de week voor 75% van de tijd mee met de afdeling binnendienst retail. Dat houdt in dat je verantwoordelijk bent voor een retail-account. Iedere ochtend start je met de intake van orders en verwerk je de retouren. Je beoordeelt en accordeert kredietverzoeken. Daarnaast analyseer je de verkoopcijfers en stem je regelmatig af met de collega’s van retail die ook verantwoordelijk zijn voor jouw account.

De andere 25% van de tijd ben je bezig met het coördineren en optimaliseren van de commerciële en logistieke processen die aansluiten op de bedrijfsprocessen. Je werkt in een team met 4 zelfstandige en kundige binnendienstmedewerkers. Jaarlijks voer je met hen de doelstellings- en beoordelingsgesprekken en hebben jullie tussentijds overleg over de voortgang. Mede door jouw inzet is er sprake van een gecontroleerde, professionele afdeling waar werkplezier bovenaan staat.


Over Cotap


Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 140 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Interesse


Zou je deze uitdaging wel willen aangaan? We gaan graag met je in gesprek! Graag ontvangen we jouw sollicitatie, door deze te sturen naar vacatures@cotap.nl

Aan het laden
Aan het laden