Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

CO-PRO ACTIEWEKEN


Tijdens de Co-pro actieweken, van 1 juni t/m 29 juli 2022,  ontvangt u een volumevoordeel tot wel 34% op geselecteerde artikelen uit het Co-pro assortiment. Onder deze actie vallen de lijmen, reinigers, ondervloeren, egalines en plinten.

Co-pro: compleet van onder tot boven
Het Co-pro assortiment bestaat uit een professionele lijn met producten voor de installatie van tapijt, vinyl, pvc, laminaat en parket. Werk de vloer af met een hoge plint of plakplint voor een perfect eindresultaat.

  •  Onder lijmproducten vallen alle producten die geschikt zijn voor het verlijmen van pvc, parketvloeren en tapijt, maar ook plinten en panelen.
  •  De egalisatiemiddelen van Co-pro zijn toepasbaar op verschillende dekvloeren zoals anhydriet, zandcement, beton en houten vloeren.
  •  Plinten zorgen voor bescherming van de wand tegen beschadigen, maar zijn ook de finishing-touch van een laminaat, pvc of parketvloer.
  • De Co-pro ondervloeren bieden de juiste ondergrond voor een perfect eind resultaat.
  • De Co-pro reinigers voldoen aan de hoogste eisen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er voor elke type vloer een onderhoudsmiddel te verkrijgen is. 
Extra actievoordeel
--> Bij aankoop van 5 stuks Co-pro primer universeel 10 kg ontvangt u twee GRATIS primer mengemmers.
--> Bij aankoop van 42 stuks Co-pro cementgebonden egalisatiemiddel C 25 kg ontvangt u een GRATIS mortelemmer en twee GRATIS maatemmers. 
Aan het laden
Aan het laden