Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cotap introduceert nieuwe Ambiant PVC kwaliteiten

woensdag 27 mei 2015
Met de introductie van vijf nieuwe Ambiant PVC kwaliteiten (www.ambiant.nl) laat Cotap de collectie weer volledig aansluiten bij de (woon)wensen van de hedendaagse consument. Van de reeds succesvolle collectie wordt bijna de helft vervangen, met als resultaat een zeer commerciële en slagvaardige collectie met een kenmerkend scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Image title

De nieuwe kwaliteiten Robusto, Giganto, Estilo, Podero en Concrete kenmerken een verdieping en verbreding van de collectie. Aan de vraag van consumenten naar natuurgetrouwe structuren (‘Embossing In Register’ of ‘EIR’) wordt nu ruimschoots tegemoet gekomen met twaalf verschillende artikelen. De instapprijs is verlaagd om ook de meer prijsbewuste consument te kunnen bedienen. Daarnaast zijn er afwijkende formaten aan de collectie toegevoegd, waarbij stroken tot een lengte van 180 cm nu tot de mogelijkheden behoren.

De Ambiant PVC stroken collectie bestaat uit veertien decors met totaal 72 uitvoeringen. Vier decors zijn tevens verkrijgbaar met click-verbinding. Consument adviesprijzen lopen van €24,95 tot €49,95. Samen met de introductie zal een deel van de winkeldisplays een vernieuwde uitstraling krijgen. Hiermee biedt de collectie volop kansen voor de verkoop van kwalitatieve en commerciële PVC vloeren.

Aan het laden
Aan het laden