Cotap lanceert: Vloervisie de podcast

dinsdag 30 april 2024
Wij lanceren onze eigen podcast: Vloervisie. Dé nieuwe podcast waarin openhartige, inspirerende gesprekken te beluisteren zijn over onderwerpen uit de vloeren- en interieurbranche. De ontwikkelingen en trends in de vloerenbranche volgen elkaar in razend tempo op, en daarom willen wij onze klanten en de markt hier graag over informeren via een podcast. In elke aflevering spreken verschillende tafelgasten, bestaande uit partners, experts en belanghebbenden, met elkaar over de laatste ontwikkelingen en actuele trends van het desbetreffende onderwerp van die aflevering.

Beluister de eerste aflevering
In de eerste aflevering van Vloervisie de podcast spreekt algemeen directeur Klaas Bakker met Olaf Zwijnenburg, Sectormanager Retail en Groothandel bij de Rabobank, over de belangrijkste retailontwikkelingen voor 2024. “Retail is topsport”, aldus Olaf. Welke ontwikkelingen, uitdagingen en kansen bij deze topsport horen, is onderwerp van gesprek.
Benieuwd naar de eerste aflevering? Deze is te bekijken ons YouTube-kanaal of te beluisteren via Spotify. Vergeet u niet te abonneren op deze kanalen om op de hoogte te blijven van de volgende afleveringen van Vloervisie de podcast!

Aan het laden
Aan het laden