Vanaf vandaag starten wij met eigen palletvervoer

maandag 20 januari 2020

Vandaag is het dan zover! Na een proefperiode met drie eigen vrachtwagens, rijden er nu zes vrachtwagens door heel Nederland om uw harde vloeren te bezorgen. De komende maanden zullen er nog eens vijf vrachtwagens de weg op gaan, om u nog beter van dienst te zijn.

Om u te laten zien wat er vooraf gaat aan de levering van uw order, zullen wij de komende weken drie video's met u delen. In deze reeks wordt u meegenomen in het hele orderproces; van het plaatsen van een order tot aan de klantervaring. In de eerste video laten wij u zien waar de order binnenkomt en hoe deze in ons magazijn verwerkt wordt.

Naast het beheer van eigen pallettransport, zullen wij ook de planning in eigen beheer nemen. U kunt de avond voordat de goederen geleverd worden, de order volgen via track & trace. Zo heeft u altijd de laatste informatie over leveringen bij de hand.

Door het eigen transport wordt extra overslag van goederen voorkomen, zodat er minder kans is op foute leveringen, schade en maken wij effici├źntere kilometers. De nieuwe vrachtwagens voldoen uiteraard aan de nieuwste milieunormen en zo dragen wij bij aan een schonere wereld!

Aan het laden
Aan het laden