Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cotap viert 80-jarig jubileum met inwoners en lokale verenigingen

maandag 1 februari 2021
Afgelopen jaar bestond Cotap 80 jaar. We vierden dit 80-jarig jubileum samen met onze dealers, maar ook met inwoners van Genemuiden. Met een speciale editie van onze jubileumquiz, waarin de historie van ons bruisende familiebedrijf centraal stond, maakten ze kans op een cadeaubon van een lokale ondernemer naar keuze. Daarnaast konden ze met hun deelname ook een stem uitbrengen op één van de door ons 16 geselecteerde verenigingen.

Wij hebben maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. In deze onzekere periode waarin ons leven beheerst wordt door het coronavirus vinden we het meer dan ooit belangrijk om de lokale verenigingen te steunen. Op basis van het aantal stemmen hebben we een prachtig bedrag van €8000,- mogen verdelen over de lokale verenigingen.

We hebben maar liefst acht inwoners blij mogen maken met een cadeaubon. Daarnaast hebben we een mooie investering kunnen doen voor 16 verenigingen. Via een drive-through konden de winnaars en verenigingen de gewonnen cadeaubon of cheque bij Klaas Bakker en Alfred Bakker in Genemuiden ophalen.

Aan het laden
Aan het laden