Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cotap wenst u goede kerstdagen!

maandag 23 december 2019

Geachte relatie,

De feestdagen naderen en het jaar 2020 staat voor de deur. Een goed moment om samen met u, als ondernemer en gewaardeerde klant, terug te blikken op dit voorbij gevlogen jaar. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat u ons heeft gegeven en we mochten in 2019 samen werken aan het verdiepen van onze toekomstbestendige relatie. 

Voor Cotap was 2019 een jaar van enorme groei, maar ook het jaar van zware investeringen in de toekomst van ons prachtige familiebedrijf. Om u het beste rendement te kunnen bieden en om de dienstverlening voor u als klant verder te optimaliseren, hebben we geïnvesteerd in digitalisering, nieuwe kwaliteiten vloeren en eigen transport. De digitalisering van onze systemen heeft onder andere invloed gehad op het tijdig uitlevering van uw orders.
We realiseren ons dat we hierbij een beroep op uw begrip hebben gedaan. Ook daarvoor willen we u danken.


Bekijk onze kerstboodschap.

Vooruitblik 2020
In het jaar 
2020 gaan we, Deo volente, verder investeren om de (digitale) dienstverlening voor u als klant verder uit te breiden. We zitten boordevol plannen voor het nieuwe jaar zoals een nieuw klantportaal ‘Mijn Cotap’, zodat u straks nog makkelijker uw orders kunt plaatsen en zelf zaken kunt inzien en opvragen. Ook wordt ons eigen transportteam uitgebreid naar 12 chauffeurs, zodat we u persoonlijk uw order komen bezorgen. 

Namens alle Cotappers wensen wij u gezegende kerstdagen toe en zowel zakelijk als privé een gezond nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,
Klaas Bakker
Algemeen directeur

Aan het laden
Aan het laden