T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl

Vacature: Distributie planner

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.


Om dit te realiseren zoeken wij een:

Distributie Planner

Gestructureerd – Klantgericht – Flexibel - KostenbewustFunctieomschrijving:

In deze functie ben je operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van de chauffeurs. Je draagt zorg voor een optimale inzet van het team en het beschikbare materieel. Verder ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeurs en onze interne organisatie. Een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega’s de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen.

Dagelijks hou je je bezig met het maken, wijzigen en tussentijds bijsturen van de logistieke planning van ons wagenpark. Hierbij hou je rekening met; afspraken met klanten, kosten en andere externe factoren. Daarnaast beantwoord je ook bijkomende vragen van onze klanten.

Je controleert en verwerkt de ritgegevens en stuurt daar waar nodig bij, dit doe je met behulp van een TMS (Transport Management Systeem). Doordat je de planning door en door kent weet je welke mensen, middelen en materialen nodig zijn voor de correcte uitvoering van werkzaamheden. Op basis van deze informatie maak je de planningen op een zo efficiënt mogelijke manier, rekening houdend met de wet- en regelgeving.


Persoonskenmerken

Jij bent een stevige persoonlijkheid die een uitdaging niet uit de weg gaat. Plannen zit in je bloed en je ziet kansen en mogelijkheden om iets toch voor elkaar te krijgen. Daarbij hou je je altijd aan de geldende regels en werk je efficiënt en doelgericht. Je weet mensen te motiveren en stimuleren en bent klantgericht. Zowel mondeling als schriftelijk weet jij je goed staande te houden en ben je in staat om snel te schakelen tussen verschillende niveaus. Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed.

Je hebt een MBO diploma in de logistiek of aanverwante sector. Als het nodig is kan je zowel in de ochtenden als avonden bijspringen om er voor te zorgen dat zaken alsnog op rolletjes lopen en de klant tevreden is. Je hebt kennis en ervaring van en met planningssoftware en het officepakket. En de Nederlandse wegenstructuur ken je als je eigen broekzak.


Wil jij een rol spelen in onze ambitie?

Wil jij de afdeling Transport bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naarvacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Albert Beens, Supply Chain Manager Transport (06-53866505) Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Voor deze procedure is een assessment onderdeel van het selectieproces.


Laden
Laden