Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie


Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Om dit te realiseren zoeken wij een:

E-Commerce Marketeer

Creatief – Proactief – Digitaliseren - VooruitstrevendFunctieomschrijving:

Het is jouw taak als E-commerce marketeer om Cotap op de digitale kaart te zetten. Wij willen ons onderscheiden als Digital Service Provider. Jij weet dit te vertalen in/naar commerciële en technische mogelijkheden. In deze rol zorg jij er voor dat wij straks een efficiënte digitale infrastructuur hebben. Samen met collega marketeers realiseren je productintroducties of marketingacties, jij weet exact welk medium je hiervoor moet inzetten. Samen met de content marketeer ontwikkel je een landingspagina die SEO is ingericht. Je monitort diverse kanalen, stuurt bij als dat nodig is. Samen met collega’s en externe partners ga je een klantenplatform ontwikkelen. Jij denkt na over hoe wij digitale ontwikkelingen in ons voordeel kunnen laten werken door middel van slimme automatisering. Uiteindelijk is het doel van jouw functie om onze retailers te ondersteunen zodat er meer consumenten op de winkelvloeren terecht komen.


Functie-eisen

Je hebt verstand van SEO, SEA, HTML, CMS, PDM/PIM, ERP etc. Je kent de mogelijkheden en onmogelijkheden van databases, koppelingen en ontsluitingen van data. Je bent 70% commercieel en 30% technisch, je weet hoe het werkt, maar hoeft niet alles zelf te ontwikkelen. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing, e-commerce of ICT. De afgelopen 5 jaar heb je al veel ervaring opgedaan als E-commerce marketeer.

Dit betreft een fulltime functie (40 uur per week)

Persoonskenmerken

Jij bent een creatief denker, ziet kansen, mogelijkheden en oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg. Doordat je realistisch ben en je eigen werk goed kan organiseren weet je goed wat wel en niet mogelijk is. Je bent commercieel ingesteld en pakt de kansen die er zijn proactief op. Je vindt het leuk om te werken in een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is.

Wil jij een rol spelen in onze ambitie?

Wil jij de afdeling C-Lab bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Sander Fennema, Marketing Manager (06-55356315) of Klaas Bakker, Algemeen Directeur (06-53731065) Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Voor deze procedure is een assessment onderdeel van het selectieproces. Je hebt tot en met 12 januari 2019 om te reageren.  

Wij zijn er van overtuigd dat jij de juiste kandidaat voor ons hebt, echter zijn we ook zo eigenwijs om te geloven dat wij die kandidaat zelf kunnen vinden! Mochten we iemand over het hoofd zien, vraag hem of haar vooral zelf bij ons te solliciteren!

Aan het laden
Aan het laden