Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cotap wil als familiebedrijf dé vloerenpartner zijn voor de Nederlandse retailers.Vanuit betrokkenheid doen we dit op een open, duidelijk en eerlijke wijze. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van 110 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Om een volgende stap te maken in deze professionele organisatie, en vanwege constante groei van Cotap zijn wij op zoek naar een:


HR-adviseur (0,5-0,6 fte) = vervuld!


enthousiast – proactief - zelfstandig – sociaal – ‘hands-on’


Functieomschrijving

Bij Cotap geloven wij dat de medewerkers het verschil kunnen maken en verwachten wij dat zij een maximale bijdrage leveren aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen. De HR adviseur ondersteunt en begeleidt de medewerkers hierin. De verdere professionalisering van het HR beleid draagt hieraan bij. Je bent als HR adviseur verantwoordelijk voor:

• Personeelsbeleid van Cotap
• Uitvoeren van Strategische Personeelsplanning
• Het onderhouden van het loongebouw & functieprofielen
• Het onderhouden van het Personeelshandboek
• Personeelsadministratie
• Werving & selectie
• Reguleren ziekteverzuim
• Jaarlijks MBO en 3-jaarlijks PMO
• Sparringpartner en adviserende rol richting directie en MT
• Bijdrage leveren aan ontwikkeling en functioneren medewerkers
• Toekomstbestendige in-, door- en uitstroom
• Daarnaast rapporteer je aan de business controller die HR in zijn portefeuille heeft en begeleid je een HR stagiaire gedurende een aantal weken in het jaar.

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau (richting HR/P&A) en je hebt relevante werkervaring opgedaan in het grotere MKB. Je bent enthousiast, maar realistisch en je bewaart de rust en overzicht in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en stressbestendig. Je pikt snel dingen op en kunt hier dan zelfstandig mee functioneren. Je begrijpt de dynamiek van een familiebedrijf en de cultuur van de regio. Je bent actief betrokken en denkt mee in hoe je je werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk kunt uitvoeren.

Persoonskenmerken
Je bent gedreven en ambitieus om jezelf en de afdeling op de kaart te zetten binnen Cotap. Je vindt het een uitdaging om met collega’s mee te denken en ziet waar veranderingen nodig zijn. Je kenmerkt je als teamplayer met een hands-on mentaliteit. Met jouw samenwerkende houding, communicatieve vaardigheden en klantgerichte denkwijze, ben je sterk in verbinden en kun je dit uitstekend vertalen naar advies op HR gebied.

Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en kunt overtuigen. Daarmee draag je bij aan onze klantfocus; dat is hetgeen waarmee Cotap zich in de markt onderscheidt en is de sleutel tot succes.

Interesse
Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan voor 8 november 2017 via vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Witteveen (business controller)  06 22907210.Aan het laden
Aan het laden