Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Introductie Impresa collectie

dinsdag 9 maart 2021
De Ambiant Laminaat collectie wordt uitgebreid met een nieuwe collectie, namelijk de Impresa. Deze nieuwe collectie is een absolute aanwinst in de Ambiant Laminaat collectie en onderscheidt zich van de rest van de collectie.

De kenmerken van Impresa
De Impresa heeft namelijk een zogenaamde pressed bevel, wat eigenlijk inhoudt dat de V-groef (die nauwelijks opvalt maar wel degelijk aanwezig is) is geperst. Dus het decor loopt door in de V-groef!

Impresa smoky eiken

Daarnaast kenmerkt deze nieuwe serie zich door de extra brede planken van maar liefst 32,2 cm, een lengte van 133,4 cmen een dikte van 8 mm. Het laminaat heeft een natuurgetrouwe structuur (embossed-in-register), een vierzijdige (pressed bevel) V-groef en is waterbestendig. Het laminaat heeft klasse 33.

De Impresa bestaat uit vier moderne kleuren: smoky eiken, naturel eiken, licht eiken en beige eiken. Alle kleuren zijn voorzien van een extra matte toplaag. De adviesverkoopprijs is € 29,95.

Ontdek de nieuwe collectie
Benieuwd hoe de nieuwe Impresa collectie er uit ziet? Category manager Dennis Kok vertelt in deze video de kenmerken van deze prachtige collectie, in het bijzonder de pressed bevel.

Aan het laden
Aan het laden