Introducties Laminaat, Tapijt en Matten

maandag 24 oktober 2016

Cotap introduceert in de maand oktober nieuwe kwaliteiten in drie verschillende productgroepen. Bij Ambiant Laminaat worden negentien kleuren geïntroduceerd. Voor Ambiant Tapijt worden twee kwaliteiten geïntroduceerd en bij Ambiant Entreematten wordt één kwaliteit vervangen.

Aan de Ambiant Laminaat collectie worden de kwaliteiten Platinum, Karlstad, Ingelstad en Explore met in totaal 18 kleuren toegevoegd. Aan bestaande kwaliteit Expression wordt één nieuwe kleur toegevoegd. Alle nieuwe kleuren zijn 8 mm dik. De drie kwaliteiten Vintage, Massive en Ingelstad hebben een natuurgetrouwe Embossing in Register (EIR) structuur.

Bij Ambiant Tapijt worden de twee kwaliteiten Comfy en Denver aan de collectie toegevoegd. Comfy is een Bouclé tapijt in acht gemêleerde kleuren, waaronder een trendkleur blauw. Frisé Denver bestaat uit vier moderne kleuren en spat er uit met een bijzondere betonachtige uitstraling, een echte eyecatcher!

In de Ambiant Entreemattencollectie wordt kwaliteit Foyer vervangen door de Passage, wederom een schoonloopmat. Het is een duurzame en slijtvaste mat en heeft een extra vuil absorberend vermogen. De Passage bestaat uit zeven gemêleerde kleuren in de tinten blauw, grijs en rood.

Alle drie introducties worden in de nieuwe Ambiant uitstraling uitgevoerd. Het oude logo is vernieuwd en veelal vergezeld van een QR code. Met diverse (gratis) apps voor smartphones en tablets zijn deze QR codes te scannen. Daarmee wordt de dealer digitaal doorgestuurd naar de productpagina met afbeeldingen, garantievoorwaarden, leginstructies en specificaties.

Aan het laden
Aan het laden