T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl

De nieuwste trends in Laminaat en PVC

vrijdag 11 augustus 2017

Image titleKomende weken breiden wij onze collecties Ambiant Laminaat en Ambiant PVC uit, met vernieuwingen die aansluiten bij de huidige woontrends.

Binnen de Ambiant Laminaat collectie wordt de bekende en succesvolle Ingelstad serie versterkt met twee nieuwe, moderne kleuren: natuur eiken en lichtgrijs eiken. De bestaande grijze kleur wordt vervangen door een vernieuwde kleur grijs.
De collectie kenmerkt zich door het extra brede formaat van 24,4 cm, de vierzijdige V-groef en de natuurgetrouwe structuur (EIR).


De Massive-serie krijgt ook een update, met de vervanging van twee kleuren door twee eigentijdse kleuren. De Massive heeft dezelfde specificaties als de Ingelstad, behalve dat de kwaliteit is voorzien van een tweezijdige V-groef. Voor de laminaattegelcollectie Expression is ook een update, met de toevoeging van een vier nieuwe tegels. Deze tegels geven het interieur een neutrale, stoere, industriële look, dat aansluit bij de huidige trends. 

Tot slot wordt de PVC-collectie uitgebreid met de Avanto-collectie: zes moderne kleuren conform de trends in PVC-stroken. De kleuren zijn voorzien van een rustig decor, een toplaag van 0,55 en een natuurgetrouwe structuur (EIR).

Laden
Laden