Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Maatregelen coronavirus

dinsdag 15 december 2020

Beste klant,

Het is u vast niet ontgaan dat het aantal coronabesmettingen in een zorgwekkend tempo oploopt. Om verdere verspreiding van het virus te beperken heeft het kabinet gisteravond drastische maatregelen aangekondigd. Een maatregel die u in het bijzonder treft is het sluiten van uw winkel tot en met 19 januari 2021. We kunnen ons voorstellen dat dit een grote impact heeft op u, uw personeel en uw dagelijkse werkzaamheden. We willen u dan ook graag op de hoogte brengen over eventuele gevolgen voor uw orders en leveringen van Cotap.
 
Wat betekent dit voor uw leveringen?

De ingevoerde maatregelen hebben vooralsnog geen invloed op de levertijd en beschikbaarheid van onze goederen. We beschikken over een ruime voorraad waardoor we uw goederen op uw standaard leverdagen kunnen bezorgen. We zullen uw bestaande orders gewoon uitleveren zoals bevestigd en u kunt orders blijven plaatsen zoals u van ons gewend bent.

We willen u vragen om bestellingen zo vroeg mogelijk aan ons door te geven zodat we een optimale beschikbaarheid kunnen realiseren. Om leveringen te garanderen verzoeken we u daarnaast om geen afwijkende leveradressen op te geven. Zorgt u er ook voor dat er iemand aanwezig is op de aangekondigde aflevertijd om uw goederen in ontvangst te nemen? U kunt uw bestelling volgen via de track & trace code in uw e-mail. Mochten we de komende periode niet bij u kunnen leveren, laat dit dan tijdig aan ons weten.
 
Let op: aangepaste leverdagen rondom de feestdagen
  • Op donderdag 24 december levert onze vervoerder Verhoek geen goederen. Dat betekent dat er alleen harde vloeren worden geleverd.
  • Op  maandag 28 december, donderdag 31 december en maandag 4 januari worden er geen goederen afgeleverd.
  • Op dinsdag 29 december en woensdag 30 december vindt er onderhoud plaats aan de coupagebank. Dat betekent dat orders voor tapijt en vinyl die op 28 december na 14.00 uur worden doorgeven, vanaf dinsdag 5 januari uitgeleverd worden.
 
Let op: aangepaste openingstijden rondom de feestdagen
  • Cotap is op donderdag 24 december en donderdag 31 december vanaf 14.00 uur gesloten.
  • Co-pro express is donderdag 24 december  vanaf 12.00 uur gesloten en donderdag 31 december de hele dag. De overige dagen kunt u gewoon bij de Co-pro express terecht om goederen af te halen.
 
Maatregelen bij het afleveren van uw goederen

Omdat het nu meer dan ooit belangrijk is voldoende afstand van elkaar te houden, hebben onze chauffeurs een aantal instructies gekregen. Naast het opvolgen van de richtlijnen van het RIVM betekent dat het volgende:
  • Om direct contact zoveel mogelijk te voorkomen leveren onze chauffeurs de goederen tot aan de deur en niet in de winkel;
  • Pakbonnen worden digitaal verwerkt;
  • Om besmetting te voorkomen beschikken onze chauffeurs over diverse middelen zoals mondkapjes, handschoenen en handgel;
  • De voertuigen van onze chauffeurs worden zowel binnen als buiten extra gereinigd.

Ons gehele team blijft zowel vanuit huis als de distributiecentra en kantoren voor u klaar staan om u zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt een e-mail sturen naar verkoop@cotap.nl of ons telefonisch bereiken op het bekende nummer: 038-3851515.

Uw accountmanager legt de komende tijd geen bezoeken af maar is natuurlijk wel telefonisch bereikbaar. We houden u op de hoogte van de situatie en wensen u veel sterkte toe in deze onzekere periode.

Met vriendelijke groet,
Namens de directie van Cotap

Klaas Bakker
Algemeen directeur

Aan het laden
Aan het laden