T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl
Cotap is marktleider als vloerendistributeur voor de Nederlandse markt. Ons streven is om in ieder Nederlands huis minstens één Cotap vloer te krijgen (en we kunnen je vertellen dat we daar al dicht in de buurt zitten). We streven ons doel na, door dé partner in vloeren te zijn voor de Nederlandse retailer - vanuit betrokkenheid - op een open, duidelijke en eerlijke wijze. Met 78 jaar ervaring, circa 120 medewerkers en een heldere strategie is een solide fundament gelegd onder de groeiambities; we willen domineren op rendement en ons verder onderscheiden door middel van een bovengemiddelde service. Operational Excellence is hierbij het leidend organisatie principe.


Trefwoorden die de organisatie van Cotap omschrijven zijn: passie voor vloeren, slagvaardig, klantgericht, betrouwbaar en toekomstbestendig.


Ben jij degene die off- en online marketing met elkaar verbindt en weet te vermarkten bij klanten en collega’s? Dan is dit jouw ultieme kans!Omdat een collega vertrekt zijn wij op zoek naar een

MARKETING MANAGER (fulltime)

marketeer – leider - offline & online – pragmatische strateeg
Wat ga je doen?

De heldere bedrijfsstrategie is jouw uitgangspunt op het gebied van marketing en communicatie strategie, online digitalisering en automatisering, omnichannel winkelconcepten, mensen in hun kracht zetten en de efficiency verhogen. Wij willen vooruit, doorpakken en aanjagen; samen to the next level. Deze ontdekkingstocht geef je, samen met het MT, vorm.

Je komt op afdeling C-Lab te werken: een mix van marketing en category management. Jij bent de leider van het marketingteam en rapporteert aan de algemeen directeur.


Wat betekent dat voor jou?

  • Jij formuleert de marketing- en communicatiestrategie (lange termijn)

  • Je bent je sparringpartner voor de divisiedirecteuren

  • Je stelt de jaarlijkse marketingplannen op en realiseert ze met je team

  • Je zorgt dat marketingprojecten soepel verlopen en binnen budget en planning blijven

  • Jij levert jouw bijdrage aan het ‘leaner’ maken van de afdeling en organisatie

  • Jij en je team staan schouder aan schouder met de business

  • Je geeft leiding aan 4 professionals


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO+ niveau (of WO) in de richting van marketing & communicatie en hebt een aantoonbaar succesvol trackrecord in een vergelijkbare functie binnen een sales gedreven organisatie. Door je werkervaring heb je kennis van het verkrijgen van inzicht in consumenten en klanten en in de ‘customer journey’.

Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing & communicatie en gebruikt deze inzichten proactief. Het aansturen van marketingprofessionals vind je een essentieel onderdeel van je job. Je begrijpt de dynamiek van een familiebedrijf en de cultuur van de regio. Het is een fulltime functie.


Persoonskenmerken

Je bent gedreven en ambitieus om jezelf, je afdeling en je vak op de kaart te zetten binnen Cotap. Met je creativiteit, vakinhoudelijke kennis en pro-activiteit ben je in staat om anderen te overtuigen en mee te nemen. Als marketeer ben je nieuwsgierig en vind je het een uitdaging om veranderingen te realiseren. Daarmee draag je bij aan onze klantfocus; dat is én blijft hetgeen waarmee Cotap zich in de markt onderscheidt en is het succes achter onze groei.

Je bent, ook in hectische perioden, in staat overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij blijf je creatief en kenmerk je je als een teamplayer met een hands-on mentaliteit.


Interesse?

Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Sander Fennema (huidige Marketing Manager) via telefoonnummer 06-55356315.Vertrekkend marketing manager Sander Fennema:

“De reden dat ik vertrek is dat ik een unieke carrièrekans heb gekregen, die ik niet kon weigeren. De afgelopen 4,5 jaar heb ik Cotap morgen ervaren als een snel groeiend en energiek familiebedrijf met een grote passie voor vloeren en klanten. Je doet dit met een mooie groep betrokken collega's. Je moet soms sterk in je schoenen staan, dat is zeker onderdeel van de job. Maar je bent hier dan ook niet om vrienden te maken, maar om datgene te doen wat het beste is voor Cotap. Wil je vooruit, zoek je uitdaging en kun je ongeremde commerciële drive omarmen, net als ik? Dan heb je hier een topjob! Sterker nog; ik zal je persoonlijk inwerken en in het zadel helpen.”
Laden
Laden