Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Om onze rol als spin het web goed te kunnen invullen zijn wij op zoek naar versterking voor onze C-Lab afdeling. C-Lab is het resultaat van een  fusie tussen de Marketing- en Product Management afdeling. Als nieuwe Marketing Medewerker ben je een allround versterking in het ondersteunen van de dynamische divisie Retail, waarin onze grote nationale klanten zijn ondergebracht. Je bent breed inzetbaar, leergierig en enthousiast. Je kunt – natuurlijk na een uitgebreid inwerktraject - snel zelfstandig aan de slag. Hierbij krijg je veel vrijheid en gepaste eigen verantwoordelijkheden. Binnen de C-Lab afdeling werk je samen met behulpzame Marketeers en Category Managers. Buiten de afdeling heb je vooral contact met de Key Account Manager en de Key Account Management Assistente. De C-Lab afdeling wordt aangestuurd door de C-Lab Directeur, tevens Algemeen Directeur. Het betreft een fulltime functie (40 uur) en de standplaats is Genemuiden. In eerste instantie betreft het een jaarcontract in verband met zwangerschapsverlof, maar vanwege constante groei is er ook perspectief op een langere contractduur.

Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met 75 jaar ervaring en 90 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2020 de meest gevraagde én gewaardeerde vloerenleverancier in consumenten Retail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden. Als vraag gestuurde groothandel kan Cotap een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en servicen van unieke vloerconcepten en –collecties.

Taken

- Het opvolgen van marketing gerelateerde projecten
- Het begeleiden van diverse winkel ombouwen
- Het beheren en bewaken van projectkosten.
- Het communiceren over de voortgang van je projectenHet overzichtelijk verwerken van grote collectie wisselingen. 
- Binnen de ruimte die je krijgt het maximale uit je functie te halenMet eigen initiatieven te komen als de - gelegenheid zich voordoet.
- Op langere termijn perspectief op data beheer gerelateerde taken

Profiel

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveauJe bent creatief, maar realistisch.
- Je bewaart rust en overzicht in een dynamische omgevingJe bent erg handig met Excel en kunt goed verbanden leggenJe bent enthousiast, flexibel en stressbestendig.
- Je bent actief betrokken en denkt mee in hoe je je werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk kunt uitvoeren.
- Je beschikt over een sterk analytisch vermogen
- Je bent commercieel en kunt klantgericht denken
- Je pikt snel dingen op en kunt hier dan zelfstandig mee functioneren.
- Je bent sterk in organiseren en kunt uitstekend samenwerken met anderen
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en kunt overtuigen
Je reistijd naar Genemuiden bedraagt maximaal 45 minuten
Per direct beschikbaar is een pré

Aan het laden
Aan het laden