Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatieCotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Om dit te realiseren zoeken wij een:


Marketing en Channel Directeur

Stevig – Inspirerend – Digitaliseren - OndernemendFunctieomschrijving:

Als marketingmanager bepaal je het beleid voor de lange en korte termijn op het gebied van Categorymanagement, Dealermanagement en de Marketing- en communicatiestrategie. Online digitalisering, omnichannel winkelconcepten, mensen in hun kracht zetten en de efficiency verhogen zijn zaken waar je je mee bezig gaat houden. Dankzij jouw input en invloed worden de jaarlijkse plannen gerealiseerd. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van marketingmedewerkers, categorymanagers, een content marketeer en een C-academy manager. Jij coacht dit team en stuurt daar waar noodzakelijk bij.

Cotap is een organisatie vol in ontwikkeling. Vooral op gebied van Marketing, digitalisering en sales vinden er de komende jaren grote ontwikkelingen plaats. Jij speelt een belangrijke rol in deze ontwikkeling en denkt en beslist mee over de commerciële koers die Cotap de komende jaren zal gaan varen.


Functie-eisen

De afgelopen 10 jaren heb jij ervaring opgedaan in digitalisering, omnichannel/multichannel concepten in een commerciële organisatie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven en vindt het een uitdaging om verder te bouwen aan de afdeling C-Lab en Cotap. Je hebt HBO+/WO werk- en denk niveau en een afgeronde HBO opleiding in commerciële richting. Affiniteit met de vloerenmarkt is een pré!

Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).


Persoonskenmerken

Jij bent een stevige persoonlijkheid die een uitdaging niet uit de weg gaat. Je ziet kansen en mogelijkheden en vindt het leuk om samen met het management de koers te bepalen. Jij bent volledig thuis in de digitale ontwikkelingen en houdt deze bij. Verder ben je in staat om snel tussen verschillende zaken te schakelen, hou je het overzicht en werk je gestructureerd. Je begrijpt de dynamiek van een familiebedrijf en de cultuur van de regio. En uiteraard ben jij die leidinggevende die het maximale uit de mensen haalt, je coacht, inspireert en neemt mensen mee in hun eigen ontwikkeling, maar vooral in de ontwikkeling van de organisatie.


Wil jij een rol spelen in onze ambitie?

Wil jij de afdeling C-Lab bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Sander Fennema, Marketing Manager (06-55356315) of Klaas Bakker, Algemeen Directeur (06-53731065) Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Voor deze procedure is een assessment onderdeel van het selectieproces.

Wij zijn er van overtuigd dat jij de juiste kandidaat voor ons hebt, echter zijn we ook zo eigenwijs om te geloven dat wij die kandidaat zelf kunnen vinden. Mochten we iemand over het hoofd zien, vraag hem of haar vooral zelf bij ons te solliciteren!

Aan het laden
Aan het laden