Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Nieuw Ambiant Tapijt en Vinyl

donderdag 28 april 2016

Als aanvulling op de introductie van Ambiant Tapijt afgelopen najaar, worden opnieuw vier nieuwe kwaliteiten geïntroduceerd. Ook Ambiant Vinyl wordt uitgebreid met één nieuwe kwaliteit. Twee van deze nieuwe kwaliteiten worden opgenomen in een consumentenactie. De nieuwe kwaliteiten zorgen voor een versterking van de bestaande collecties.

De komende weken start Cotap met de introductie van vier nieuwe Ambiant Tapijt kwaliteiten en één nieuwe Ambiant Vinyl kwaliteit. Bij tapijt gaat het om de kwaliteiten Dacapo, Tasty, Violin en Swan. De vier kwaliteiten bestaan uit een bouclé, frisé en twee saxony kwaliteiten. De adviesverkoopprijzen van de nieuwe kwaliteiten lopen uiteen van € 99,95 tot € 159,95. De tapijtkwaliteiten Alabama, Montana en Washington zijn uitlopend.

Bij Ambiant Vinyl is er een terugkeer van de kwaliteit Nardini in vernieuwde kleuren. Met nieuwe kleuren sluit deze kwaliteit weer aan bij de vraag van consumenten. De Nardini is vanaf de introductie opgenomen in de consumentenactie, in combinatie met de bestaande kwaliteit Ambiant Chopin. Daarnaast start bij Ambiant Tapijt de kwaliteit Dacapo in de consumentenactie.

Aan het laden
Aan het laden