Genemuiden, Nederland

Online marketing stage

Kom je aan boord voor een mooi online stageavontuur?


Binnen C-Lab, onze afdeling voor marketing en productontwikkeling, wordt hard gewerkt aan de zichtbaarheid en positionering van Cotap. Dat gaat via zowel offline als online kanalen. Enerzijds gaat dat om communicatie over Cotap als groothandelsbedrijf maar anderzijds ook steeds meer om de merkbeleving rondom de vloerconcepten die Cotap levert. Zeker in dat laatste speelt online aanwezigheid en sociale media een prominente rol. Er lopen al mooie initiatieven voor maar we willen dit graag uitbouwen met de hulp van een leergierige en enthousiaste stagiair !

Wat kunnen we bieden en wie past in ons team

  • We hebben genoeg mogelijkheden om een stage in te vullen, dus er ligt werk op zowel MBO- als HBO-niveau.

  • Belangrijk is dat je praktijkgericht kunt meewerken in de stage. Hiervoor is het ook belangrijk dat de stage voor minimaal 3 dagen per week is, het liefst fulltime. De minimale stageduur is 10 weken.

  • Je hoeft natuurlijk nog geen echte e-commerce specialist te zijn, maar je hebt wel écht affiniteit met online en wilt je hier zeker verder in ontwikkelen met begeleiding vanuit Cotap.

  • Je begeeft je graag op social media en wilt graag verder onderzoeken wat de zakelijke mogelijkheden hiervan zijn voor Cotap.

  • Jouw taalvaardigheid is bovengemiddeld; je hebt de ambitie om pakkende teksten te schrijven voor de verschillende online kanalen. Foutloos Nederlands schrijven is de basis, de rest oefening.

  • Je profiel laat zich omschrijven als secuur, proactief en ambitieus.

Wil jij de C-lab afdeling komen versterken en herken je jezelf in het profiel wat we zoeken? Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Mark Lenssen (038 3851536). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.Aan het laden
Aan het laden