Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

OPROEPCHAUFFEURS BESTELBUS (M/V)

Cotap is een full-service groothandel die gevestigd is in Genemuiden. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vloerencollecties en concepten die moeten bijdragen aan het verhogen van het rendement voor onze klanten. We inventariseren continu de behoefte van consumenten en vertalen dat naar unieke vloerconcepten. Met ons eigen logistieke centrum en transport streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zo werken we samen aan ons leidend organisatieprincipe: Operational Excellence.Om onze leidende rol bij het digitaliseren van het Nederlandse vloerenlandschap te behouden, bouwen we volop aan onze eigen merken. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om de kwaliteit van onze medewerkers en teams te verhogen om onze klanten morgen nog beter van dienst te zijn dan vandaag.


Functieomschrijving
Voor onze verlengde bestelbus zoeken wij een chauffeur die mee wil draaien in onze poule met oproepchauffeurs. Als chauffeur ben jij het visitekaartje van Cotap. Dankzij jou worden onze producten die nageleverd moeten worden schadevrij en door het hele land bezorgd.

Functie-eisen
Je bent minimaal in bezit van een B-rijbewijs en hebt vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ook geschikt voor pensionarissen die altijd in een soortgelijke functie hebben gewerkt.

Persoonskenmerken
Je vindt het je het leuk om contact te hebben met onze klanten, bent representatief en wilt graag dat stapje extra zetten om onze klanten tevreden te houden. Nauwkeurig en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
                               
Wil jij een rol spelen in onze ambitie?
Wil jij de afdeling transport bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Albert Beens (06-53866505)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Zonder enige verplichting naar derden kunnen we rechtstreeks contact opnemen met de kandidaten waarvan we CV’s ontvangen.
Aan het laden
Aan het laden