Profielen Profielen\Overgangsprofiel 5mm 1000mm

Algemeen
Profielen hebben verschillende functies. Zo kunnen ze hoogteverschil compenseren, creëren ze een mooie overgang van het ene type vloer naar het andere, beschermen ze vloerdelen of zorgen ze voor een prachtige afwerking door de randen netjes af te zetten. Wij hebben diverse soorten profielen in de collectie, elk met een eigen decoratief of technisch doel:  

dilatatieprofiel – een dilatatieprofiel dient als overgang tussen 2 producten met dezelfde hoogte of tussen dezelfde producten en zorgt ervoor dat dat de vloer vrij kan werken. Ook wordt het soms gebruikt als eindprofiel bij een deur of trap.

hoekprofiel – hoekprofielen garanderen een optimale bescherming van hoeken en oppervlakten. Zo is de zijkant of kopse kant mooi afgewerkt en hoef je niet meer bang te zijn dat je iets beschadigd.

overgangsprofiel – een overgangsprofiel wordt gebruikt om vloeren in verschillende hoogtes met elkaar te verbinden.

eindprofiel
– een eindprofiel gebruik je aan het eind van de vloer en zorgt voor een mooie nette afwerking

trapprofiel – een trapprofiel wordt op de rand van een traptrede bevestigd en heeft een beschermende werking. Door trapprofielen te plaatsen slijten de treden namelijk minder snel wat een mooie afwerking van je trap geeft.
1 Gevonden artikel(en)
Sorteren op:
Bekijk:
Overgangsprofiel 5mm 1000mm
Nr. 5581
Aantal Product(en) 4
Bekijk

  Jouw selectie:

  • X
   Profielen\Overgangsprofiel 5mm 1000mm
  Toon alle… Inklappen
  Aan het laden
  Aan het laden