T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse marktbenadering. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt en onze klanten, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij, wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Om dat te realiseren is Cotap op zoek naar:

SALES PROMOTOR (M/V)

Rayon Zuid-Nederland

Functieomschrijving
Als salespromotor ben je onderdeel van de buitendienst en je bezoekt onze klanten in je eigen rayon die zijn aangesloten bij een Retail organisatie of filiaalbedrijf. Het is de taak van de salespromotor om de voorkeurspositie van onze private label collecties in de winkels te optimaliseren en daarmee de omzet te vergroten.

Dit doe je door het geven van verkoop- en producttrainingen aan het verkooppersoneel, de begeleiding van de verkopers op de winkelvloer, bij de verkoop van onze collecties, het delen van productkennis en het onderhouden van de complete collecties van onze private labels op de winkelvloer. Je bent binnen Cotap het eerste aanspreekpunt voor de leden van de Retail organisaties en filiaalbedrijven. Doordat je regelmatig op de winkelvloer bent, kan je verbeterpunten en ontwikkelingen op de winkelvloer ten behoeve van de positie van Cotap signaleren en doorgeven.

Verder ondersteunt Cotap haar klanten steeds meer op het gebied van e-commerce en online marketing. Jij bent degene die, dit samen met de marketingcollega’s, vanuit Cotap introduceert en stimuleert bij onze klanten.

Functie-eisen
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je hebt ervaring in de woon & Retail branche en met verkoopondersteuning, je weet wat het is om op de verkoopvloer te staan. De Nederlandse taal beheers je uitstekend, zowel in woord als geschrift. Affiniteit met social media en e-commerce is een must. Je bent bereid om naast kantooruren ook regelmatig in de avonduren en op zaterdagen te werken.

Persoonskenmerken
Jij kijkt er nu al naar uit om alle kennis en ervaring die je de afgelopen jaren op hebt gedaan over te dragen aan anderen. Je bent graag het visitekaartje van Cotap, neemt initiatieven en hebt een hoge mate van betrokkenheid zowel bij de organisatie, het product als de klanten. Je bent flexibel op het gebied van werktijden en in je denkvermogen. Je kan snel inspelen op noodzakelijke veranderingen en verbeterpunten. Communicatief ben je uitermate vaardig. Je beschikt over overtuigingskracht en kan dit op verschillende manieren aanvliegen. Je kan je goed inleven in de situatie en voelt goed aan wat de ander wil. Samenwerken binnen een zelfstandige functie is jou op het lijf geschreven. Je bent woonachtig in je eigen rayon.

Interesse
Heb je interesse in deze functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en cv  naar 
vacatures@cotap.nlVoor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Willem Barneveld (06-11591721). Voor deze procedure is een assessment onderdeel van het selectieproces.

Laden
Laden