Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Succesvolle start Cotap Dealer Event 2015

donderdag 24 september 2015
Jubilaris Cotap kijkt terug op een succesvolle aftrap van het Cotap Dealer Event 2015. De afgelopen drie maandagen zijn enkele honderden klanten te gast geweest bij Cotap in Genemuiden om het 75 jarig bestaan van Cotap te vieren, met als centrale thema 'LIVING TOMORROW EXPERIENCE'.

Image title

Tijdens dit evenement kijkt Cotap niet alleen terug op het ontstaan van het bedrijf, maar ligt de focus vooral op innovatie, samen kansen creëren en pakken en toekomstgericht ondernemen. Daarbij worden vragen beantwoord als:

• Wat betekent het moderne consumentengedrag voor de dealer?
• Hoe ziet de toekomst van de winkel eruit?
• Waar liggen kansen en hoe verzilveren we deze?
• Welke rol vervult Cotap bij de groei naar een nog succesvollere onderneming?

Hans van den Berg, Commercieel Directeur van Cotap: “De klanten waren zeer enthousiast over de mooie reis die we hun bieden tijdens de Living Tomorrow Experience. Hoogtepunt van het event was voor velen de presentatie van onze visie op de toekomst van de branche en de nieuwe toegevoegde waarden die Cotap voor haar klanten gaat bieden. Met het hele team zijn we dan ook trots op de vele complimenten die we hiervoor van de klanten mochten ontvangen. We zetten als Cotap een nieuwe belangrijke stap richting toekomst en met het doel onze dealers nog meer te helpen en te ondersteunen succesvol te zijn. Dit willen we dan ook graag aan al onze dealers presenteren. Het gaat tenslotte ook om hun toekomst!“.

Het Cotap Dealer Event 2015 vindt nog iedere maandag plaats tot eind november dit jaar en klanten kunnen zich nog hiervoor aanmelden via de ontvangen uitnodiging of contact opnemen met de Cotap accountmanager.

Aan het laden
Aan het laden