Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cotap blikt terug op succesvolle vtwonenbeurs

vrijdag 11 oktober 2019

Met trots hebben wij afgelopen week de nieuwe vtwonen vloerkleden & tapijtcollectie gepresenteerd op de vtwonen&design beurs! De collectie is tijdens de beurs geïntroduceerd aan een groot, enthousiast publiek en is bezocht door ongeveer 100.000 bezoekers.
Image titleImage titleImage title


Kamerbreed tapijt en vloerkleed op maat

Tijdens de beurs werd duidelijk dat zachte vloerbedekking een grootse comeback maakt en dat is niet voor niets. Het geeft instant sfeer en warmte, én voelt heerlijk zacht aan. Gaat kamerbreedtapijt nog iets te ver, dan kan vtwonen tapijt ook als op maat gemaakt vloerkleed besteld worden.

Winnaar beursactie

Tijdens deze beurs konden bezoekers meedoen met de flyeractie ‘Win je favoriete vtwonen vloerkleed t.w.v. max. € 749’. Uit de vele inzendingen hebben wij een winnaar gekozen. De winnaar van de actie is Gezina Windgassen-van Unen, zij kan binnenkort haar gekozen vloerkleed in huis verwachten. Wij feliciteren Gezina van harte en wensen haar veel plezier met het gewonnen vloerkleed.

Image title


Benieuwd naar de collectie? De vtwonen vloerkleden & tapijt collectie is verkrijgbaar bij speciaalzaken. Kijk voor adressen op vtwonen.nl/verkoopadressen of neem contact op met onze binnendienst via 038 385 15 15.

Aan het laden
Aan het laden