Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatieGenemuiden, Nederland
Supply Chain Planner

Nauwkeurig – Doortastend – Analytisch – Oplossingsgericht – Proactief

Functieomschrijving
De afdeling Voorraadbeheer is verantwoordelijk voor beheersing van de voorraden. In de rol van Supply Chain Planner acteer je in de driehoek commercie, logistiek en category management. Je hebt een proactieve rol in een dynamische en uitdagende omgeving, waarin jij samen met je collega’s een cruciale schakel bent. 

Het doel van de functie is het realiseren van een optimale beschikbaarheid van de Cotap producten voor de klant. Je plant de voorraden handelsproducten behulp van Slim4. Je analyseert en optimaliseert voorraden waarbij je stuurt op basis van KPI’s. Uiteindelijk is het doel om de voorraad zo accuraat mogelijk in beeld te hebben. Je werkt nauw samen met de category managers en adviseert hen over forecast en leveranciersafspraken. Je denkt proactief mee over procesverbeteringen en komt met verbetervoorstellen.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Logistiek & Economie of Technische Bedrijfskunde en ervaring in een soortgelijke functie. Excel heeft geen geheimen voor je en je hebt affiniteit met ERP en/of voorraadbeheersystemen. We werken met MS Dynamics (Navision) en Slim4. Je bent cijfermatig goed onderlegd en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk.


Persoonskenmerken
Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega die zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Communicatief ben je sterk ontwikkeld. Uiteraard vind je het leuk om samen met je collega’s oplossingsgericht en daar waar nodig vernieuwend te werken om doelen te bereiken. Nieuwe dingen weet je jezelf snel eigen te maken en je hebt brede kennis binnen je vakgebied. Je kunt prioriteiten stellen kan anderen hierin meenemen. Knelpunten signaleer je vroegtijdig en anticipeert hier daadkrachtig en klantgericht op. Als zich problemen voordoen komt het organisatietalent in je naar boven en los je zaken op een proactieve en creatieve manier op. 

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan vóór 31-1-2020 naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Remco Petri (06 – 13 69 74 77). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Voor deze procedure is een competentietest een onderdeel van het selectieproces.


Aan het laden
Aan het laden