T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij,wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Om dat te realiseren is Cotap op zoek naar een:

Supply Chain Planner

Nauwkeurig – Doortastend – Analytisch – Oplossingsgericht – Proactief

Functieomschrijving
De afdeling Voorraadbeheer is verantwoordelijk voor beheersing van de voorraden. In de rol van Supply Chain Planner acteer je in de driehoek commercie, logistiek en category management. Je hebt een proactieve rol in een dynamische en uitdagende omgeving, waarin jij samen met je collega’s een cruciale schakel bent. 

Het doel van de functie is een optimale beschikbaarheid van de Cotap producten voor de klant. Je plant de voorraden handelsproducten volgens het JIT-principe met behulp van Slim4. Je analyseert en optimaliseert voorraden waarbij je stuurt op basis van KPI’s. Uiteindelijk is het doel om de voorraad zo accuraat mogelijk in beeld te hebben. Je werkt nauw samen met de category managers en adviseert hen over forecast en leveranciersafspraken. Je denkt proactief mee over procesverbeteringen en komt met verbetervoorstellen.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Logistiek & Economie of een economische opleiding en ervaring in een soortgelijke functie. Excel heeft geen geheimen voor je en je hebt affiniteit met ERP en/of voorraadbeheersystemen. We werken met MS Dynamics (Navision) en Slim4. Je bent cijfermatig goed onderlegd en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Persoonskenmerken
Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega die zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Communicatief ben je sterk ontwikkeld. Uiteraard vind je het leuk om samen met je collega’s oplossingsgericht en daar waar nodig vernieuwend te werken om doelen te bereiken. Nieuwe dingen weet je jezelf snel eigen te maken en je hebt brede kennis binnen je vakgebied. Je kunt prioriteiten stellen kan anderen hierin meenemen. Knelpunten signaleer je vroegtijdig en anticipeert hier daadkrachtig en klantgericht op. Als zich problemen voordoen komt het organisatietalent in je naar boven en los je zaken op een proactieve en creatieve manier op.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en cv naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerrit van der Weerd (06 – 46400519). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Voor deze procedure is een assessment onderdeel van het selectieproces.

Laden
Laden