Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

De nieuwste trends in tapijt!

woensdag 22 november 2017
Afgelopen zomer is onze Ambiant tapijtcollectie uitgebreid met zeven succesvolle kwaliteiten. De komende weken worden daar nog vier tapijtkwaliteiten aan toegevoegd. Deze kwaliteiten zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte en bieden inspiratie voor iedereen die opzoek is naar de nieuwste trends in tapijt.

Amoriet

De Amoriet is een projectgeschikte luspool, gemaakt van duurzame polyamide garen, welke zorgt voor een kleurrijk beeld. De Amoriet is geschikt voor vrijwel iedere ruimte, van woonkamer tot slaapkamer en van trap tot kantoor. De Amoriet is leverbaar in de tinten: blauw, grijs, bruin en rood.
Image title
Austin

De Austin is een gesneden pool en ook geschikt voor projectmatig gebruik. De Austin staat garant voor hoog wooncomfort en is leverbaar in moderne kleuren. Daarnaast beschikt de Austin over het Indoor Air Comfort certificaat.

Baltimore

De Baltimore is een synthetisch gesneden pool kwaliteit en leverbaar in diverse bruin- en grijstinten. Het is een gemĂȘleerd tapijt en daarmee toepasbaar in elk interieur. Daarnaast beschikt de Baltimore over het Indoor Air Comfort certificaat

Orlando

De Orlando is een gesneden pool en heeft een kenmerkend en eigentijds kleurenpalet: van diepzwart tot champagne. Daarnaast beschikt de Orlando, net als de Austin en Baltimore, over het unieke Indoor Air Comfort certificaat.
Aan het laden
Aan het laden