Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Vernieuwing Ambiant Tapijt collectie

maandag 25 juni 2018

Vloerendistribiteur Cotap uit Genemuiden staat onder andere bekend om hun brede Ambiant Tapijt collectie. Met de introductie van twaalf nieuwe kwaliteiten onder Ambiant Tapijt krijgt de collectie een belangrijke kwaliteitsimpuls. Bij deze omvangrijke vernieuwing worden meer SDN en Polyamide kwaliteiten toegevoegd. Ook wordt de collectie veelzijdiger door de toevoeging van wol en natuurtapijt kwaliteiten. Het nieuwe kleurenpalet is rijker te noemen met de toevoeging van diverse trendkleuren. Uitgangspunt van de vernieuwing is om de beste collectie tegen het beste rendement te blijven bieden.

Onderdeel van de introductie is het nieuwe Vivendi marketingconcept, welke betrekking heeft op vier van de nieuw geïntroduceerde kwaliteiten. Het concept biedt inspiratie en ondersteuning aan zowel verkoper als consument en is zowel op internet als de winkelvloer aanwezig.

Onder de twaalf nieuwe Ambiant Tapijt kwaliteiten bevinden zich zes succesnummers uit de – eveneens Cotap – Yunieq Tapijt collectie. Met deze ontwikkeling brengt het familiebedrijf uit Genemuiden een belangrijk succes van Yunieq naar Ambiant Tapijt. Na deze transitie is de Yunieq collectie volledig geïntegreerd in Ambiant Tapijt.

Als klap op de vuurpijl zijn 26 Ambiant Tapijt kwaliteiten per direct te bestellen als vloerkleed op maat. De consument kan kiezen uit bandering en blindzoom afwerking. Daarnaast is optioneel een vilten backing te bestellen.

Aan het laden
Aan het laden