Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie
Cotap is een full-service groothandel die gevestigd is in Genemuiden. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vloerencollecties en concepten die moeten bijdragen aan het verhogen van het rendement voor onze klanten. We inventariseren continu de behoefte van consumenten en vertalen dat naar unieke vloerconcepten. Met ons eigen logistieke centrum en transport streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zo werken we samen aan ons leidend organisatieprincipe: Operational Excellence.
Om onze leidende rol bij het digitaliseren van het Nederlandse vloerenlandschap te behouden, bouwen we volop aan onze eigen merken. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om de kwaliteit van onze medewerkers en teams te verhogen om onze klanten morgen nog beter van dienst te zijn dan vandaag.

Ter uitbreiding van onze afdeling transport zoeken wij:


VRACHTWAGENCHAUFFEURS - ZZP’ER of oproepkracht(M/V)


Functieomschrijving
Als chauffeur ben jij het visitekaartje van Cotap. Dankzij jou worden onze producten schadevrij met een glimlach bezorgd. Jij maakt het verschil in de service die wij leveren. Dagelijks ga je op pad om onze vloeren bij de klanten af te leveren. In de ochtend vertrek je met een volle oplegger uit Genemuiden en nadat je zo’n 20 tot 25 adressen hebt bezocht keer je met een lege oplegger weer terug.
Voor deze functie zoeken wij chauffeurs die als ZZP’er mee willen draaien in onze poule. Je zal voornamelijk opgeroepen worden als er bijvoorbeeld ziekte is of als het erg druk is. Uiteraard stemmen we dit samen af.
 
Functie-eisen
Je bent flexibel, hebt bij voorkeur een afgeronde MBO-2 opleiding als chauffeur wegvervoer, maar bent in ieder geval in het bezit van een groot rijbewijs.

Persoonskenmerken
Naast dat je het een uitdaging vindt om dagelijks schade vrij te leveren, vind je het leuk om contact te hebben met onze klanten. Je maakt graag contact met onze klanten en je wilt graag dat stapje extra zetten om onze klanten tevreden te houden. Nauwkeurig en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
                                
Wil jij een rol spelen in onze ambitie?
Wil jij de afdeling transport bij Cotap versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Albert Beens (06-53866505)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Zonder enige verplichting naar derden kunnen we rechtstreeks contact opnemen met de kandidaten waarvan we CV’s ontvangen.

Aan het laden
Aan het laden