Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

vtwonen


Unieke vloeren voor iedere woonstijl

vtwonen, het meest toonaangevende woonmerk in Nederland inspireert de Nederlandse consument al jaren met de nieuwste woontrends en stylingtips. In een unieke samenwerking met Cotap hebben zij die jarenlange ervaring nu doorvertaald naar een prachtige tapijt- en PVC-collectie. Met resultaat! In het uitgebreide assortiment is er voor iedere woonstijl en persoonlijke smaak een passende vloer te vinden.
De vloeren uit de vtwonen PVC collectie zijn door het natuurgetrouwe karakter bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. Afgestemd op de laatste woontrends bestaat de collectie uit een brede plank, diverse patroonvloeren waaronder een Hongaarse punt en visgraatmotief en 2 tegeldecoren die ook verkrijgbaar zijn in een extra grote afmeting. De vtwonen PVC vloeren zijn ook nog eens oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee.
Geïnspireerd op de laatste modetrends en de mooiste stoffen bestaat de vtwonen vloerkleden- en tapijtcollectie uit zes trendy dessins, zoals een visgraatmotief, blokmotief en dipdye motief. De eigentijdse ontwerpen staan bekend om de hotelchique en luxueuze uitstraling. De tapijten van vtwonen zijn zeer comfortabel en behaaglijk, geluiddempend, slijtvast, te combineren met vloerverwarming en bovendien geschikt voor de trap.
Aan het laden
Aan het laden