T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl

Cotap wil als familiebedrijf dé vloerenpartner zijn voor de Nederlandse retailers. Vanuit betrokkenheid doen we dit op een open, duidelijk en eerlijke wijze. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van 115 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Vanwege constante groei en de ontwikkeling van Cotap zijn wij op zoek naar een:              

WERKVOORBEREIDER

initiatiefrijk – planmatig - zelfstandig – accuraat – sociaal

Functieomschrijving
Op onze stalenafdeling verzorgen we de productie van materiaal waarmee onze klanten onze vloeren optimaal kunnen presenteren. Deze productie besteden we grotendeels uit aan partners. Kleine oplages en specifieke stalen produceren we zelf.

Dankzij jou loopt het maken van stalen op rolletjes. Samen met de collega’s van de stalenafdeling, aan wie je leiding geeft, ben jij er verantwoordelijk voor dat iedere opdracht tot in de puntjes wordt voorbereid. Je realiseert de plannen van de klanten en onze marketeers in kwalitatief goede producten waarbij je de kosten niet uit het oog verliest. Vanzelfsprekend leveren we conform planning. Je staat aan de wieg van een nieuwe werkwijze binnen Cotap. Dat zal best eens energie kosten, maar moet jou en je collega’s vooral energie opleveren! Je speelt een belangrijke rol om hier gezamenlijk een succes van te maken.

Je bent als Werkvoorbereider verantwoordelijk voor:
• 
Het opstellen en bewaken van de projectplanningen
• 
Het zorgdragen voor voldoende beschikbare capaciteit bij leveranciers en op de stalenafdeling
 Bewaken van de tevredenheid, zowel bij de (interne) opdrachtgever als bij de klant
  Coördinatie van projecten
• 
Project (na)calculaties maken
• 
Bepalen van de kostprijzen van stalen
• 
Uitvoeringstekeningen maken
 Inkoop van materialen en diensten
• Het inplannen van onze merchandisers

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over mbo+/hbo werk- en denkniveau en je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je kan je werkzaamheden en projecten goed organiseren en hierover communiceren. Je bent initiatiefrijk en hebt ervaring met leidinggeven. Verder werk je nauwkeurig en pak je de werkzaamheden planmatig op.

Persoonskenmerken
Je past binnen de cultuur van een familiebedrijf en vindt het een uitdaging te werken in een groeiende, veranderende organisatie. Je ziet het als een uitdaging om deze nieuwe functie samen met de collega’s handen en voeten te geven, maar bovenal ben je een ‘bouwer’. De klant staat bij jou altijd centraal en je kan door jouw kennis van de producten, materialen en processen altijd de beste oplossing bedenken om de wens van de klant te realiseren. Je bent oplossingsgericht en kunt zowel tactisch als operationeel meedenken.
                    

Interesse
Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en CV naar vacatures@cotap.nl. Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerrit van der Weerd (Manager operations) via 06 – 46 40 05 19.

Laden
Laden