Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Uitreiking prijs vtwonen winactie

dinsdag 11 februari 2020

Cotap blikt terug op een geslaagde winactie in samenwerking met vtwonen. In de afgelopen weken hebben consumenten massaal deelgenomen aan de winactie: “Win een sfeervol vloerkleed op maat!”

Vtwonen collectie
Een sfeervol vloerkleed van vtwonen is dé sfeermaker in je interieur. Bovendien heeft een vloerkleed van vtwonen een zijdezachte eigenschap, en is deze bovendien geluiddempend en warmte-isolerend. Kortom, een unieke aanvulling op uw interieur.

De sfeervolle vloerkleden op maat zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en maten. Een chic patroontje of opvallende print geeft een eenvoudig kleed nét dat beetje extra, bijvoorbeeld de Padded Moss. Zoekt u een vloerkleed met een subtiel kleurverloop, bekijk dan eens de Dip Dye Degradé.

Winnares winactie
In de afgelopen weken hebben de consumenten massaal gestemd op hun favoriete vloerkleed. Uit de vele inzending is Fiona van Mechelen verkozen tot trotse winnares Zij heeft in de afgelopen week haar prijs in ontvangst mogen nemen bij onze Ambiant dealer HodaWonen in Nijkerk. Het door haar gekozen vloerkleed Padded Moss uit de vtwonen collectie vormt een prachtige aanvulling op haar interieur en kan zij daarom binnenkort in huis verwachten.

Wij feliciteren Fiona van harte en willen haar heel veel plezier wensen met haar gewonnen vloerkleed.
Image titleImage titleBent u benieuwd naar de unieke vtwonen tapijt & vloerkleden collectie? Kijk dan voor uw dichtstbijzijnde speciaalzaak of neem contact op met onze binnendienst via 038 385 15 15.

Aan het laden
Aan het laden