Ambiant

Ambiant. Jouw stijl. Jouw Ambiant.

Ambiant levert met tapijt, vinyl, pvc-stroken, laminaat, parket, karpetten en randafwerking een compleet en op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde collectie vloeren en vloersystemen. De collecties zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant dankzij een herkenbaar eigentijds concept. Ambiant betekent een vloer voor elke woonstijl waarbij de klant kan kiezen op basis van 'value for money' en waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, eerlijkheid uitmonden in een 'beste koop' voor de klant.

Met een ijzersterke Ambiant laminaat collectie heeft Cotap ruim 15 jaar geleden voet aan de grond gekregen op 'harde vloeren gebied'. Door ieder jaar de collectie aan te passen aan de wensen van de hedendaagse consument heeft Cotap nog steeds een zeer commerciële collectie.

De Ambiant PVC stroken collectie speelt volledig in op de vloerentrend van nu. Deze productgroep ontwikkelt zich snel en innovatie op innovatie stapelt zich op. In dat zelfde tempo blijven wij onze Ambiant pvc stroken collectie vernieuwen, zodat u nooit achterloopt.

Ambiant kent een uitgebreide vinyl rollen collectie die in duizenden huizen in Nederland wordt gebruikt. Verschillende decors zoals planken en eigentijdse betonvloeren zijn in verschillende kleurtinten verkrijgbaar tegen een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Ambiant Vinyl
Al jarenlang staat Cotap bekend als één van de toonaangevende tapijtleveranciers in Nederland. Met de eigen Ambiant tapijt collectie hebben we ons op weten te werken tot één van de marktleiders op het gebied van vloeren in Nederland.    


Ambiant Tapijt

Een mooie laminaat- of parketvloer is niet af zonder bijpassende plint. Daarom is de Ambiant plintencollectie dekkend voor alle vloeren die Cotap vermarkt. Via de webshop worden de bijbehorende plinten automatisch aanbevolen zodat u altijd de goede plinten heeft, erg handig!Aan het laden
Aan het laden