Algemeen
PVC-stroken is een populaire keuze van consumenten, architecten en projectinrichters. Het is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief bewegen in ruimtes en gemakkelijk in het onderhoud. Geen wonder dat de duurzaamheid én dankzij moderne scantechnieken verrassende verrassende en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. PVC-stroken zijn beschikbaar in dryback en/of klikverbinding. Bij dryback wordt de strook verlijmd op de ondergrond. Bij het klikken vergrendelen de stroken zich middels een klikverbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat. Een clickvloer wordt dus niet verlijmd op de ondergrond, daarom is er onder andere een ondervloer nodig. Voor alle leg- en onderhoudsinstructies verwijzen wij u door naar ons document onder het tabblad 'onderhoud'. Voor het downloaden van afbeeldingen en brochures specifiek wij u door naar 'Downloads'.
Onderhoud&leggen

Acclimatiseren in de winterperiode:

Acclimatiseren van dryback pvc
Acclimatiseren van klik pvc

Leg- en onderhoudsinstructies:

Leg- en onderhoudsinstructie PVC dryback visgraat  
Leg- en onderhoudsinstructie PVC dryback hongaarse punt  
Leg- en onderhoudsinstructie PVC click visgraat unizip  
Leg- en onderhoudsinstructie PVC click unilin  
Leg- en onderhoudsinstructie PVC dryback

Leginstructie video's:

     
 Onderhoudsvideo pvc vloeren

  Tips


 :

• Reinig de vloer na installatie

• Routinematige reiniging kan worden uitgevoerd door het vegen, het stofzuigen of met een krachtige doek af te nemen. Als de vloer sterk vervuild is, gebruik dan een PU schoonmaakmiddel. Alle agressieve stoffen of stoffen die vlekken kunnen dienen onmiddellijk van het oppervlak te verwijderen.

• Om zo optimaal mogelijk van de vloer te kunnen genieten is bescherming van belang. Draag zorg voor een Ambiant schoonloopmat bij de voor- en achterdeur. De hoeveelheid vuil wat op de vloer terecht wordt daardoor sterk aanbevolen.

• Breng de juiste bescherming aan onder meubels. Onder meubelen dienen zachte doppen te worden aangebracht. Maak geen gebruik van vilt. Onder vilt kan zich vuil ophopen wat krassen kan maken op uw vloer. Voor meer informatie kijkt u op www.scratchnomore.nl .

Download
Algemene garantievoorwaarden PVC
Download de seamless texturen van onze PVC-componenten.

Bent u op zoek naar artikelafbeeldingen en artikeldata? Log dan in op MijnCotap.nl en klik in het linkermenu op 'Beeldbank'. Hier kunt u eenvoudig een selectie maken van volledige productcategorieën downloaden.
55 Gevonden artikel(en)
Sorteren op:
Bekijk:
Sentima dryback
Nr. 6011
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Sentima click
Nr. 6012
Aantal Product(en) 4
Bekijk
Piero dryback
Nr. 6086
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Ceramo dryback
Nr. 6088
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Piazzo dryback XL
Nr. 6090
Aantal Product(en) 4
Bekijk
Piazzo dryback
Nr. 6091
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Vivero dryback
Nr. 6096
Aantal Product(en) 12
Bekijk
Baroso dryback
Nr. 6100
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Baroso click SRC
Nr. 6111
Aantal Product(en) 4
Bekijk
    Toon alle… Inklappen
    Toon alle… Inklappen
    Toon alle… Inklappen
    Aan het laden
    Aan het laden