T. 038 385 15 15   |    E. info@cotap.nl

Nieuws

 • Gezocht: Sales promotors 4-5-2018
  Wij zijn opzoek naar Sales Promotors. Word jij onze nieuwe collega? Lees hier alles over de vacature.
 • Wij zoeken een werkvoorbereider! 27-3-2018
  In verband met aanhoudende groei en ontwikkeling van Cotap zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider. Ben jij zelfstandig, initiatiefrijk en heb je ervaring met leidinggeven? Bekijk dan hier de volledige vacaturetekst.

 • Commercieel medewerker retail binnendienst 16-3-2018
  Ben je commercieel aangelegd en wil je carrière maken in de verkoop? Bekijk dan onze vacature Commercieel medewerker retail binnendienst. 
 • Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken? 29-1-2018

  In verband met aanhoudende groei en verdere digitalisering zoeken wij een Content Marketeer. Ben jij creatief, heb jij oog voor vormgeving en ben je een echte duizendpoot? Bekijk dan hier de volledige vacaturetekst.  

 • Uitbreiding PVC collectie 7-12-2017
  Cotap breidt de komende weken de Ambiant PVC Stroken collectie uit met maar liefst twaalf nieuwe kleuren.
 • De nieuwste trends in tapijt! 22-11-2017
  Afgelopen zomer is onze Ambiant tapijtcollectie uitgebreid met zeven succesvolle kwaliteiten. De komende weken worden daar nog vier tapijtkwaliteiten aan toegevoegd. Deze kwaliteiten zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte en bieden inspiratie voor iedereen die opzoek is naar de nieuwste trends in tapijt.
 • Wij zijn opzoek naar een Supply Chain Manager! 26-10-2017
  Heb jij een afgeronde hbo/academische opleiding? Ervaring als logistiek professional én sterke interesse in de ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacature, reageer en solliciteer dan snel! En wie weet word jij onze nieuwe collega!
 • Cotap zoekt een HR-adviseur! 23-10-2017
  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, proactieve HR-adviseur voor 0,5-0,6 fte! Beschik jij minimaal over hbo werk- en denkniveau? En heb je relevante werkervaring binnen het grotere MKB? Bekijk dan de volledige vacature
 • Gezocht: MAGAZIJNMEDEWERKERS (mbo) 9-10-2017
  Door de verdere groei van Cotap zijn wij op zoek naar meerdere magazijnmedewerkers die de afdeling logistiek willen versterken. Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken en wil je meer informatie? Ga naar onze vacatures voor de volledige omschrijving
 • Nieuwste trends in vloeren! 11-8-2017
  Komende weken breiden wij onze collecties Ambiant Laminaat en Ambiant PVC uit, met vernieuwingen die aansluiten bij de huidige woontrends.
 • Nieuwe tapijtcollectie: praktisch, modern en uniek 1-8-2017
  Afgelopen maand is onze Ambiant Tapijt collectie al uitgebreid met vier tapijtkwaliteiten, daar voegen wij nog deze maand drie unieke (vernieuwde) kwaliteiten aan toe: Minnesota, Seattle en Oklahoma. 
 • Luxe & comfort: de nieuwe tapijt collectie 18-7-2017
  Deze zomer wordt de Ambiant Tapijt collectie uitgebreid met vier unieke, moderne kwaliteiten: Jade, Amethist, Dolce en Boston.
 • Nieuw in Nederland: Berry Alloc Vinyl 22-5-2017

  Binnen onze vinylcollectie voegen we een premium merk toe, namelijk Berry Alloc Vinyl. De eerste drie kwaliteiten van deze nieuwe trendsettende vinylcollectie zijn: Disa, Disa Stone en Lime. Al deze nieuwe kwaliteiten hebben een witte textiele rug. Bij het leggen van dit vinyl, heeft u bij naden geen zichtbare pluisjes en ontstaan er geen strepen op de wand. 

 • Nieuw: Ambiant Comfort Vinyl 17-5-2017

  Komende weken start Cotap met de introductie van drie Ambiant Vinyl kwaliteiten: Vivarini, Cassano en Busoni. De drie nieuwe kwaliteiten worden vanwege de speciale witte textiele rug, ondergebracht in de Ambiant Comfort Vinyl collectie.

 • Introductie drie nieuwe Ambiant kwaliteiten 12-1-2017

  Het nieuwe jaar beginnen we met een aanvulling op uw huidige Ambiant Tapijt collectie. Komende weken wordt er gestart met de introductie van drie nieuwe Ambiant kwaliteiten: Amoroso, Magnifico en Venezia.

 • Nieuwe introducties Ambiant 24-10-2016
  Cotap introduceert in de maand oktober nieuwe kwaliteiten in drie verschillende productgroepen. Bij Ambiant Laminaat worden negentien kleuren geïntroduceerd. Voor Ambiant Tapijt worden twee kwaliteiten geïntroduceerd en bij Ambiant Entreematten wordt één kwaliteit vervangen.
 • Nieuwe website! 10-10-2016
  Als vervolg op de nieuwe strategie binnen Cotap, zet Cotap volop in op digitale ontwikkelingen. De oude website is per 17 oktober 2016 vervangen door een moderne en functionelere website. De nieuwe site is ontworpen om dealers en consumenten op een laagdrempelige manier van gedetailleerde informatie te voorzien.
 • Gezocht: Manager Klantenservice! 27-9-2016
  Wij zoeken een nieuwe Manager Klantenservice. Word jij onze nieuwe collega? Lees hier alles over de vacature.
 • Introductie Yunieq Wol 24-6-2016
  Inspelend op de vraag van dealers en consumenten introduceert Cotap onder het lifestyle tapijtmerk Yunieq vier nieuwe kwaliteiten, allen voorzien van wol garen. Daarmee opent het merk een nieuw marktsegment, waarin tapijten met natuurlijke materialen een positie krijgen. Naast de al bestaande woonstijlen Ethnic Chic, Comfort en Glamour wordt om deze reden de woonstijl ‘Natural Beauty’ onder het merk toegevoegd. Mogelijk worden later meer kwaliteiten aan deze categorie toegevoegd.
 • Nieuw Ambiant Tapijt en Vinyl 28-4-2016
  Als aanvulling op de introductie van Ambiant Tapijt afgelopen najaar, worden opnieuw vier nieuwe kwaliteiten geïntroduceerd. Ook Ambiant Vinyl wordt uitgebreid met één nieuwe kwaliteit. Twee van deze nieuwe kwaliteiten worden opgenomen in een consumentenactie. De nieuwe kwaliteiten zorgen voor een versterking van de bestaande collecties.
 • Winnaar Gouden Spijker Award! 17-3-2016
  Cotap wint Gouden Spijker award! Tijdens het Nederlandse DHZ congres heeft Algemeen Directeur Klaas Bakker, namens Cotap, de prestigieuze Mixonline Gouden Spijker Award in de categorie 'After Sales' in ontvangst mogen nemen. Een grote waardering voor al onze medewerkers in een branche waar grote multinationals de toon zetten.

 • Introductie Berry Alloc Pure PVC 11-3-2016
  Met gepaste trots introduceert full-service groothandel Cotap vanaf deze week het nieuwe Berry Alloc Pure PVC stroken concept. Cotap is exclusief distributeur voor de Nederlandse markt van deze innovatieve PVC stroken collectie. Met de kenmerkende en vernieuwende eigenschappen van dit product verwacht Cotap wederom een nieuwe impuls te geven aan de PVC stroken verkopen in Nederland. Tijdens de Cotap Living Tomorrow Experience eind 2015 heeft Cotap de primeur van deze collectie voor het eerst aan zijn dealers gepresenteerd en gedemonstreerd. Het hoge enthousiasme van de dealers en het bijbehorende hoge aantal aanmeldingen bood ruim voldoende draagvlak voor een zo snel mogelijke introductie.
 • Cotap lost eerste belofte in 8-12-2015
  Na drie onstuimige maanden die volop in het teken stonden van de Cotap Dealer Events slaat Cotap het jaar af met de introductie van vier nieuwe Ambiant Tapijt kwaliteiten en zes nieuwe Ambiant Vinyl kwaliteiten. Hiermee lost de full service groothandel uit Genemuiden de eerste belofte in die het heeft gedaan tijdens de Dealer Events: volop blijven inzetten op het vormgeven van C-Lab met nieuwe producten en concepten.
 • Videoregistratie Cotap Dealer Event 2015 22-10-2015
  Tijdens het Cotap Dealer Event 2015 van afgelopen maandag 19 oktober is een videoregistratie gemaakt. Deze registratie bevat sfeerbeelden, commenteer van Algemeen Directeur Klaas Bakker en Commercieel Directeur Hans van den Berg en reacties van enthousiaste bezoekers.
 • Succesvolle start Cotap Dealer Event 2015 24-9-2015
  Jubilaris Cotap kijkt terug op een succesvolle aftrap van het Cotap Dealer Event 2015. De afgelopen drie maandagen zijn enkele honderden klanten te gast geweest bij Cotap in Genemuiden om het 75 jarig bestaan van Cotap te vieren, met als centrale thema 'LIVING TOMORROW EXPERIENCE'.
 • Prachtige Cotap Familiedag (+video) 19-9-2015
  Zaterdag 19 september heeft alle Cotap personeel samen met hun families kunnen genieten van een geweldige Cotap Familiedag. Alle leeftijdscategorieën waren ruim vertegenwoordigd en voor iedereen was er wat te doen.
 • Cotap VIP Event op Sail In 2015 19-8-2015
  In het kader van het 75 jarig jubileum van ons bedrijf heeft op 19 augustus 2015 het Cotap VIP Event plaatsgevonden tijdens Sail 2015 in Amsterdam. De belangrijkste klanten, leveranciers en stakeholders van Cotap hebben op het zeilschip Summer Time genoten van de intocht van de grote tall-ships vanaf IJmuiden naar Amsterdam.
 • Cotap introduceert nieuwe Ambiant PVC kwaliteiten 27-5-2015
  Met de introductie van vijf nieuwe Ambiant PVC kwaliteiten (www.ambiant.nl) laat Cotap de collectie weer volledig aansluiten bij de (woon)wensen van de hedendaagse consument. Van de reeds succesvolle collectie wordt bijna de helft vervangen, met als resultaat een zeer commerciële en slagvaardige collectie met een kenmerkend scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Laden
Laden