Vergroot je vakkennis bij Cotap Academy

 
Met trots kunnen wij meedelen dat de deuren van Cotap Academy zijn geopend. In ons distributiecentrum in Zwolle is een Academy gerealiseerd voor cursisten die hun kennis en vakmanschap willen verbeteren of verbreden. Cotap investeert in de branche en wil samen met haar klanten zorgen dat er ook in de toekomst voldoende gekwalificeerde vakmensen beschikbaar zijn. Door een gevarieerd aanbod van trainingen kun je als vakman, maar ook als beginner bij ons terecht om de kneepjes van het vak te leren. Meld je hier gratis aan voor één van onze trainingen en ontdek de vakspecialist in jezelf.

Onze vaktrainingen 


We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat de huidige markt behoefte heeft aan het verbeteren en verbreden van vakkennis bij veel vloerenleggers. Het trainen van vakmensen en winkelpersoneel, zal direct zorgen voor een meerwaarde in het bedrijf, omdat hierdoor alle werkzaamheden zelfstandig en vakkundig uitgevoerd kunnen worden.

Bij Cotap Academy kunnen de volgende trainingen gevolgd worden:
  • Training egaliseren;
  • Training pvc dryback;
  • Training pvc click;
  • Training tapijt en vinyl;
  • Training traprenovatie;
  • Training onderhoud en afwerken vloeren
Let op: voor alle trainingen zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, bekijk hier vast alle beschikbare data en tijden en meld je aan voor een training.

Een kijkje bij Cotap Academy


Benieuwd hoe hét Nederlandse kennis- en trainingscentrum voor de vloeren vakman er uit ziet? Bekijk dan onderstaande video. Wij ontmoeten jullie graag bij Cotap Academy in Zwolle!Aan het laden
Aan het laden