vtwonen PVC

vtwonen PVC
Afgestemd op de laatste woontrends bestaat de vtwonen PVC collectie uit bijzondere decors en patronen in uiteenlopende kleuren. Met een extra brede en lange plank, een visgraatpatroon, een hongaarse punt en twee tegeldecors, die ook verkrijgbaar zijn in een extra grote afmeting, vindt u voor iedere persoonlijke smaak de juiste vloer. Het realistische patroon, de structuur en de matte uitstraling geven de vloeren tot in detail het uiterlijk van echt hout, steen of beton. Zo brengen de bijzondere patronen uw interieur echt tot leven. De vtwonen PVC vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ideaal voor bijvoorbeeld drukke huishoudens. De PVC stroken zijn namelijk oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Door de geluiddempende onderlaag van 10dB zijn de vloeren ook nog eens heerlijk stil. Als bijkomend voordeel is de gehele collectie geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig. Voor alle leg- en onderhoudsinstructies verwijzen wij u door naar ons document onder het tabblad 'onderhoud'. Voor het downloaden van afbeeldingen en brochures verwijzen wij u door naar 'Downloads'.
Onderhoud&leggen

Leginstructies vtwonen PVC 

Leg- en onderhoudsinstructie PVC dryback visgraat
Leg- en onderhoudsinstructie PVC click visgraat unizip
Leg- en onderhoudsinstructie PVC click unilin
Leg- en onderhoudsinstructie PVC dryback

Leginstructie video's 
Tips:
• Reinig de vloer na installatie
• Routinematige reiniging kan worden uitgevoerd door te vegen, te stofzuigen of met een vochtige doek af te nemen. Als de vloer sterk is vervuild, gebruik dan een PU schoonmaakmiddel. Alle agressieve stoffen of stoffen die vlekken kunnen veroorzaken dienen onmiddellijk van het oppervlak te worden verwijderd.
• Om zo optimaal mogelijk van de vloer te kunnen genieten is bescherming van belang. Draag zorg voor een Ambiant schoonloopmat bij de voor- en achterdeur. Hierdoor wordt de hoeveelheid vuil wat op de vloer terecht kan komen sterk gereduceerd.
• Breng de juiste bescherming aan onder meubelen. Onder meubelen dienen zachte doppen te worden aangebracht. Maak geen gebruik van vilt. Onder vilt kan zich vuil ophopen wat krassen kan maken op uw vloer. Voor meer informatie kijkt u op www.scratchnomore.nl.
Download
Algemene garantievoorwaarden PVC

Bent u op zoek naar artikelafbeeldingen en artikeldata? Log dan in op MijnCotap.nl en klik in het linkermenu op 'Beeldbank'. Hier kunt u eenvoudig selecties maken of volledige productcategorieën downloaden.
12 Gevonden artikel(en)
Sorteren op:
Bekijk:
Wide board dryback
Nr. 6200
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Herringbone dryback
Nr. 6201
Aantal Product(en) 10
Bekijk
Noble dryback
Nr. 6202
Aantal Product(en) 6
Bekijk
Royal dryback
Nr. 6203
Aantal Product(en) 4
Bekijk
Composite XL dryback
Nr. 6204
Aantal Product(en) 2
Bekijk
Composite dryback
Nr. 6205
Aantal Product(en) 4
Bekijk
Basic XL dryback
Nr. 6206
Aantal Product(en) 4
Bekijk
Basic dryback
Nr. 6207
Aantal Product(en) 8
Bekijk
Wide board click SRC
Nr. 6208
Aantal Product(en) 4
Bekijk
    Toon alle… Inklappen
    Toon alle… Inklappen
    Toon alle… Inklappen
    Aan het laden
    Aan het laden