Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Ambiant breidt haar tapijt collectie uit

vrijdag 17 juli 2020
Ambiant breidt haar collectie uit met maar liefst drie vernieuwde tapijtkwaliteiten. Voor iedere woonwens een unieke uitkomst. U kunt deze vanaf nu bewonderen bij onze Ambiant-dealers in de winkel.

Nashville
De Nashville is een prachtige aanvulling aan de huidige Ambiant tapijtcollectie. Omdat de kleur van het tapijt in de vezels zit, kenmerkt deze zich door de beste lichtechtheid en de hoge vlekbestendigheid. Dit maakt het tapijt tegelijkertijd enorm onderhoudsvriendelijk. Door het sterke materiaal is deze daarnaast geschikt voor intensief woongebruik en voor op uw trap.
De Nashville geeft uw woonruimte een duurzame en luxe uitstraling, en komt prachtig tot zijn recht in diverse interieurstijlen. Deze kwaliteit is leverbaar in 14 kleuren, die zijn samengesteld op basis van de laatste woontrends.

Wisconsin
Duurzaam tapijt, dat is de kwaliteit Wisconsin. Dit tapijt is gemaakt van Econyl garens die gegenereerd worden uit afval, zoals visnetten of kleding. Door deze Econyl garens is dit tapijt gemakkelijk te reinigen, wat enorm goed van pas komt bij het intensieve woon- en projectgebruik waarvoor de Wisconsin geschikt is.
Dit duurzame tapijt is leverbaar in 13 kleuren, die voornamelijk bestaan uit grijs- en bruintinten. Met de kleur grijs kunt u een chique en stijlvol geheel creëren, daar waar de bruintinten uw interieur uniek aanvullen met warmte en sfeer.

Glendale
Met het rijke kleurenpalet biedt de Glendale voor iedere woonwens een unieke uitkomst. Zo lopen de 17 kleuren van deze kwaliteit uiteen van goudgeel tot nachtblauw en van roze tot antraciet.
Door de ultra soft garen is de Glendale heerlijk zacht tapijt en zorgt deze voor ongeëvenaard comfort in bijvoorbeeld uw slaapkamer of woonkamer. Ook voor andere woonruimtes met intensief gebruik en op de trap is dit tapijt van hoogwaardige kwaliteit uitermate geschikt.
U kunt dit heerlijk zachte en comfortabele tapijt zelfs combineren met een harde vloer door de Glendale als vloerkleed op maat te bestellen bij een van onze dealers. Zo biedt de Glendale eveneens een mooie aanvulling aan uw huidige interieur.
Aan het laden
Aan het laden