Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Co-pro


Uw compacte en complete vloertoebehoren collectie


Hallo, ik ben Co-tje, het gezicht van Co-pro. Co-pro is het merk van Cotap voor een compleet assortiment vloertoebehoren. Een professionele lijn producten voor de installatie van tapijt, vinyl, PVC, laminaat en parket.

Ondervloeren

Ondervloeren hebben verschillende functies: ze egaliseren en isoleren de vloer. Wanneer de vloerbedekking wordt geplaatst op vloerverwarming, heeft u een ondervloer met een laag isolerend vermogen nodig en wanneer de vloer niet voorzien is van vloerverwarming is een hoge isolerende waarde welkom.

Co-Pro Ondervloer

Ondertapijt

Ondertapijt, het fundament voor uw favoriete tapijt. De Co-pro ondertapijt collectie biedt tapijt verend vermogen, isolatie en egalisatie. Daardoor gaat uw tapijt comfortabeler aanvoelen. Daarnaast verlengt het de levensduur van de vloerbedekking.


Co-Pro Ondertapijt

Plinten

Plinten zijn de finishing-touch van een laminaat- of parketvloer. Naast de typisch Nederlandse plint, de plakplint bieden wij een assortiment hoge plinten. Net als de plakplinten zijn deze voorzien van een decorfolie gelijk aan de laminaat en PVC collectie.

Co-Pro Plinten

Profielen

Een veelzijdige collectie profielen is nuttig en noodzakelijk om elke vloerbedekking netjes af te werken. Hoekprofielen, dilatatieprofielen, overgangprofielen en U-profielen. Deze zijn in meerdere kleuren en decor afwerkingen leverbaar.


Co-Pro Profielen

Lijm & kit

De lijm- en kitproducten van Co-pro zijn geschikt voor het verlijmen van PVC, parketvloeren en tapijt, maar ook voor plinten en panelen. De hoogwaardige Co-pro lijm- en kitproducten zijn volledig afgestemd op ons vloerenassortiment, zodat er alijd een geschikte lijm of kit verkrijgbaar is.Co-Pro Lijm&kit 

Egalisatie 

De egalisatiemiddelen van Co-pro zijn uitermate geschikt voor het maken van egale ondergronden voor verlijmingswerkzaamheden. De egalisatiemiddelen zijn toepasbaar op verschillende dekvloeren, zoals: anhydriet (gips), zandcement, beton en houten vloeren. Alle egalisatiemiddelen van Co-pro zijn emissie arm tot zeer emissie arm.

Co-Pro Egalisatie

Onderhoud

De onderhoudsmiddelen van Co-pro bestaan uit producten voor alle type vloerbedekking. Het assortiment bevat reinigings- en onderhoudsproducten. Voor parket voeren we onder de productnaam Proff een assortiment Masterolie, onderhoudsolie en zeep. Voor parket met een “blank” afwerking bied Proff de Invisible refresher: een onderhoud en zeepproduct in één.

Co-Pro Onderhoud


 

Aan het laden
Aan het laden