Co-pro


Uw compacte en complete vloertoebehoren collectie


Hallo, ik ben Co-tje, het gezicht van Co-pro. Co-pro is het merk van Cotap voor een compleet assortiment vloertoebehoren. Een professionele lijn producten voor de installatie van tapijt, vinyl, pvc, laminaat en parket.

Ondervloeren

Ondervloeren hebben verschillende functies: ze egaliseren en isoleren de vloer. Wanneer de vloerbedekking wordt geplaatst op vloerverwarming, heeft u een ondervloer met een laag isolerend vermogen nodig en wanneer de vloer niet voorzien is van vloerverwarming is een hoge isolerende waarde welkom.

Ondervloeren

Ondertapijt

Ondertapijt, het fundament voor uw favoriete tapijt. De Co-pro ondertapijt collectie biedt tapijt verend vermogen, isolatie en egalisatie. Daardoor gaat uw tapijt comfortabeler aanvoelen. Daarnaast verlengt het de levensduur van de vloerbedekking.


Ondertapijt

Plakplinten

Plinten zijn de finishing-touch van een laminaat, pvc of parketvloer. De plinten zorgen voor een mooie overgang tussen de vloer en de muur.  De plakplinten zijn  voorzien van een decorfolie gelijk aan de laminaat en pvc collectie.


Plakplinten


Hoge plinten

De Hoge Plint zorgt ervoor dat de vloer beter tot zijn recht komt, maar is ook noodzakelijk om de muren te beschermen. De Co-Pro collectie bestaat uit standaard witte plinten, maar ook uit trendy zwarte plinten. De Hoge Plinten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hoogtes.

Hoge plinten

Lijmen en kitten

De lijm- en kitproducten van Co-pro zijn geschikt voor het verlijmen van pvc, parketvloeren en tapijt, maar ook voor plinten en panelen. De hoogwaardige Co-pro lijm- en kitproducten zijn volledig afgestemd op ons vloerenassortiment, zodat er alijd een geschikte lijm of kit verkrijgbaar is.

Lijmen en kitten

Egaline en primers

De egalisatiemiddelen van Co-pro zijn uitermate geschikt voor het maken van egale ondergronden voor verlijmingswerkzaamheden. De egalisatiemiddelen zijn toepasbaar op verschillende dekvloeren. De primers worden gebruikt voor het voorbehandelen van zuigende en niet zuigende ondergronden.

Egaline en primers


Onderhoud

De onderhoudsmiddelen van Co-pro bestaan uit producten voor alle type vloerbedekking. Het assortiment bevat reinigings- en onderhoudsproducten. Voor parket voeren we onder de productnaam Proff een assortiment Masterolie, onderhoudsolie en zeep. Voor parket met een “blank” afwerking bied Proff de Invisible refresher: een onderhoud en zeepproduct in één.

Onderhoud


Profielen

Een veelzijdige collectie profielen is nuttig en noodzakelijk om elke vloerbedekking netjes af te werken. Hoekprofielen, dilatatieprofielen, overgangprofielen en U-profielen. Deze zijn in meerdere kleuren en decor afwerkingen leverbaar.ProfielenAan het laden
Aan het laden