Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Co-pro VMBO Challenge winnaar!

woensdag 18 september 2019

Co-pro VMBO challenge 2019

Dinsdag 17 september 2019 gingen VMBO studenten van het Gilde vakcollege Techniek met elkaar de competitie aan tijdens de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. De studenten kregen de opdracht om in een vak van 120x120cm een vinylvloer te leggen volgens een ontwerp. Onder toeziend oog van expert John Keppel (trainer in de interieurbranche) gingen de jongens ijverig aan de slag. Er werd ondermeer gekeken naar snijvaardigheden, de maatvoering, het ontwerp en voltooiing van de opdracht binnen de gegeven tijd.

Co-pro en de Cotap Academy mochten als hoofdsponsoren aan het einde van de middag Niek de Bree als welverdiende winnaar bekendmaken. 'Als sponsoren zijn we er trots op om initiatieven als de VMBO challenge te kunnen steunen. Stofferen is een prachtig vak en allesbehalve stoffig, dat brengen we graag over op de nieuwe generatie', aldus Arnaud Kuijper (category manager Cotap).

Co-pro is een merk van Cotap B.V. uit Genemuiden en biedt een breed gamma aan vloertoebehoren voor de professional aan. De Cotap Academy is een divisie binnen Cotap en houdt zich bezig met de ontwikkeling van jong talent en ontwikkelt leg- & onderhoudsinstructies.


Aan het laden
Aan het laden