Vinyl met digital print technology

maandag 24 juni 2019
Cotap introduceert vier vinyl kwaliteiten met “digital print technology”. Hiermee kunnen unieke dessins gecreëerd worden en extra grote afmetingen met nauwelijks patroonherhaling. De nieuwe Exclusive collectie heeft een compacte constructie met 0.40 toplaag en 2.25 totale dikte en is geïnspireerd op de laatste woontrends: visgraat, Hongaarse punt, een beton tegel van 80x80cm en een eiken plank van 200cm lang.

Exclusive visgraat

Een patroonvloer met visgraat motief in vijf verschillende kleuren. De planken zijn in de juiste verhouding (1:5), met matte uitstraling, waardoor het visgraatmotief niet van echt te onderscheiden is. Bekijk de Exclusive Visgraat collectie.

Exclusive hongaarse punt

Een opkomende trend naast visgraat: Hongaarse punt. Niet van echt parket te onderscheiden en snel en gemakkelijk te installeren. Net als de visgraat is de Hongaarse punt verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Bekijk de Exclusive Hongaarse Punt collectie.

Exclusive tegel XXL

Een echte eyecather: de Exclusive beton tegel met een afmeting van maar liefst 80x80cm, leverbaar in vijf verschillende, trendy kleuren. Bekijk de Exclusive Tegel XXL collectie.

Exclusive hout XXL

Een rustig eiken decor met planken van maar liefst 200 cm lang. Uniek; een parketvloer op vinyl. Er is nauwelijks herhaling in het patroon en het eiken decor is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Bekijk de Exclusive Hout XXL collectie.
Image title

Kijk voor meer inspiratie op ambiant.nl.
Aan het laden
Aan het laden