Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Cotap neemt palletvervoer in eigen beheer

maandag 30 september 2019

Full service vloerengroothandel Cotap start met eigen pallettransport. Vanaf morgen, 1 oktober, gaan de eerste drie eigen vrachtwagens rijden om de service naar haar klanten verder te vergroten.

De afgelopen periode zijn elf vrachtwagens en opleggers aangeschaft en daarmee neemt Cotap een voor haar klanten belangrijk onderdeel in eigen beheer.Klaas Bakker, directeur Cotap, zegt hierover: ‘’Na een proefperiode nemen we vanaf 20 januari 2020 het gehele goederenvervoer van harde vloeren in eigen beheer. Eigen vrachtwagens, eigen chauffeurs en ambassadeurs.’’ Om het eigen transport echt tot een succes te maken zijn ervaren chauffeurs aangetrokken. Cotap rijdt vanaf morgen met vaste bestuurders, die leveren op de afgesproken dag en de goederen afleveren met een glimlach.

Door het eigen transport wordt extra overslag van goederen voorkomen, zodat er minder kans is op foute leveringen, schade en efficiëntere kilometers. ‘’De goederen worden meteen vanuit het magazijn bij klanten geleverd. Uniek is dat de vrachtwagens zijn uitgerust met een zogenaamde elektrische stapelaar. Met behulp van deze extra investering kunnen bij de klant, in geval van meerdere orders in een zending, de orders worden afgestapeld of meteen in een bus van een stoffeerder geplaatst.’’ Aldus Gerrit van der Weerd, medeverantwoordelijk voor het eigen transport.

Om nog meer in te spelen op de behoeften van klanten heeft Cotap ook een eigen bestelbus aangeschaft. Met deze bus worden spoedleveringen gedaan. Het nieuwe materieel voldoet uiteraard aan de nieuwste milieunormen en draagt Cotap bij aan een schonere wereld!
Image titleImage title

Aan het laden
Aan het laden