Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie

Nieuwe website!

maandag 10 oktober 2016

Als vervolg op de nieuwe strategie binnen Cotap, zet Cotap volop in op digitale ontwikkelingen. De oude website is per 17 oktober 2016 vervangen door een moderne en functionelere website. De nieuwe site is ontworpen om dealers en consumenten op een laagdrempelige manier van gedetailleerde informatie te voorzien.

De nieuwe website biedt een volledige productcatalogus met zoekfunctie en aanvullende informatie per product. Bij elk product zijn afbeeldingen, specificaties, pdf-brochures en handleidingen toegevoegd. De digitale inhoud wordt dagelijks geactualiseerd en aangevuld. Via de directe koppeling met het interne automatiseringssysteem van Cotap, worden collecties, specificaties en afbeeldingen ‘live' getoond.

Met QR codes op alle nieuwe producten verwijst Cotap voortaan naar productpagina's op de nieuwe site. Daarmee hebben verkopers binnen 3 seconden de gewenste voorraadstatus, productinformatie en afbeeldingen beschikbaar en kunnen die eventueel -wanneer ingelogd- ook meteen digitaal bestellen. Alleen het scannen van de QR met een gratis app op smartphone of tablet is al voldoende, de rest wijst zichzelf.

Binnen enkele maanden ontvangen alle dealers een eigen inlognaam en wachtwoord. Daarmee kunnen ze via hun persoonlijke account orders plaatsen, die direct in het Cotap automatiseringssysteem worden verwerkt voor een efficiënte afhandeling. Ook heeft de retailer -eenmaal ingelogd- inzicht in de voorraadstatus van een product, zijn eigen prijslijsten met inkoopprijzen, orderhistorie, etc.

Op termijn is het streven om de website uit te breiden met nieuwe moderne functionaliteiten voor de zakelijke gebruiker. Zo kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een track and trace module om zendingen live te kunnen traceren. Over deze ontwikkelingen zal Cotap contact nader met het dealernetwerk onderhouden.

Aan het laden
Aan het laden